REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Liepos 04 horoskopas 12 zodiako ženklų:

 Liepos 04 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas Pasistenkite į susidariusią situaciją pažvelgti kuo paprasčiau. Pasišnekėkite apie savo problemas su geru draugu. Išeitis gali paaiškėti netikėtai ir būti kitokia, nei tikėjotės.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Trūks jėgų, laiko, optimizmo ar tiesiog aplinkinių supratimo, bičiuliškos paramos. Tačiau neliūdėkite: vakare galimas malonus netikėtumas.

REKLAMA

Dvyniai Jums gali tekti nemenka atsakomybė, ir nebus lengva rasti teisingą sprendimą – kam nors vis tiek neįtiksite, kai kas vis tiek piktinsis, reikš pretenzijas, provokuos… Kita vertus, bus svarbu nesusitapatinti su kitų problemomis, neišgyventi dėl dalykų, dėl kurių nesate kalti.

Vėžys Pradėsite vis labiau įsitempti. Vis dėlto drauskite sau neigiamas mintis, neleiskite sau manyti, kad jums nieko neišeis, nepasiseks ir pan. Kol kas reikia tik susitelkti ir kantriai išlaukti, taupant emocines, fizines jėgas bei pinigus.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Pasijusite geriau, ir tai reiškia, kad gausite bent mėnesį aktyviai spręsti jau kilusias problemas. Neklausykite tų, kurie stengsis atverti akis, pranešti kai ką ypatinga.

Mergelė Geriausia laiką leisti namuose, su artimaisiais. Netvarkykite itin svarbių dalykinių reikalų, nespręskite karjeros klausimų.

Svarstyklės Esate ganėtinai atsargūs bei apdairūs, ir tai jums padės neįsivelti į avantiūras, ginčus su artimais, mylimais žmonėmis ir laiku sau pasakyti „ne“.

Skorpionas Darbų krūvis augs, tad ieškokite išmanančių pagalbininkų, taip pat labiau pasirūpinkite savo sveikata. Nedidelis apsirikimas gali sukelti nemalonumų laviną.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Nurimkite, nusišypsokite, kitaip, kad ir ko imsitės, galite susidurti su pasipriešinimu tiek šeimoje, tiek darbe. Būkite išradingi ieškodami kompromisų, bet jie neturi virsti intrigomis.

Ožiaragis Stenkitės likti ramūs. Pasisaugokite apgaulių, vagysčių, bus didesnė nelaimingų atsitikimų tikimybė. Vis dėlto sukrėtimai suteiks daugiau proto aiškumo, padės rasti tinkamą išeitį.

Vandenis Siekite apginti savo nuomonę, interesus. Laikykitės nusistovėjusios nuomonės, nekeiskite ankstesnių apsisprendimų, kad ir kaip jus mėgintų paveikti aplinkiniai. Vakaras neblogas romantiškam pasimatymui.

Žuvys Netikėtai jums gali tekti grįžti prie ko nors seno, pamiršto, ir tai bus naudinga: dabar atsivers anksčiau nepastebėtos galimybės. Prasideda laikas, kai sėkmės galima tikėtis bandant ką nors atgaivinti, perdaryti, atnaujinti.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų