REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Liepos 03 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas Galbūt jums pasirodys, kad būtina skubiai kažką keisti savo aplinkoje ar gyvenime. Jei pernelyg skubėsite, galite prisidaryti žalos, nuostolių. Pasistenkite nepasiduoti abejotinai įtakai ir provokacijoms. Neregzkite intrigų.

Tauras Galite jaustis nusivylę savimi ar artimu žmogumi, galbūt pasiduosite kankinamai savigraužai. Gali susvyruoti meilės iliuzijų bokštas. Kils įtarimų, abejonių. Nepiktnaudžiaukite svaigalais, nesielkite neetiškai, neatsargiai.

Dvyniai Šiandien išgirstą informaciją reikėtų tikrinti, nes bus daug iškraipymų, fantazijų. Artimiems žmonėms gali atrodyti, kad jūs žvelgiate pro rožinius akinius ir nematote realybės. Sulauksite kritikos ir moralų. Deja, jie gali būti kažkiek teisūs.

Vėžys Bet kokią informaciją šiandien kruopščiai tikrinkite ir analizuokite bei stebėkite konkurentus. Norėsis greitos naudos. Bet jei pavyks lengvai pasipelnyti, jausite nerimą, ar tai nepakenks jūsų reputacijai. Ši sritis išties pažeidžiama.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Regis, diena bus labai aktyvi, darbinga. Kiekvienas iš jūsų stengsis kuo daugiau nuveikti, pasipelnyti ir rasti kuo pasipuikuoti. Turbūt mėginsite kažkam padaryti gerą įspūdį. Nedaug šansų, kad tai pavyks.

REKLAMA

Mergelė Regis, iš visų pusių liesis prieštaringa informacija, trikdys kai kurios naujienos, net jei jūsų tiesiogiai nepalies. Galbūt susvyruos kai kurios iliuzijos, susijusios su darbu, mokslu ar nauju įvaizdžiu. Pravartu labiau rūpintis sveikata.

Svarstyklės Šiandien jausite didesnį polėkį kažko naujo imtis, rizikuoti. Verta save išbandyti kūryboje. Jeigu trokštate palepinti kūną ir sielą, pasistenkite neprarasti saiko. Ypač išlaidaudami ir ieškodami lengvabūdiškų nuotykių.

Skorpionas Šiandien nederėtų pasiduoti vilionėms, nes palaimos akimirkos veikiausiai virs nusivylimu. Leiskite darbams tekėti kasdienybės vaga. Nerimo gali sukelti sveikata arba su vaikais, augintiniais susijusi situacija.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Regis, nerimą kels vadovo keliami reikalavimai, pretenzijos. Galite mėginti pasirodyti pranašesni už kolegas ar konkurentus. O jei tokių galimybių ar privalumų neturite, turbūt stengsitės tiesiog prisitaikyti ir kartu neprarasti savigarbos.

Ožiaragis Kažkokį pavojų gali kelti konkurentai arba žmonės, kuriuos jūsų veiksmai verčia jaustis nesaugiai. Įmanomas komplikuotas juridinis procesas, derybos. Nekurkite nerealių praturtėjimo planų ir nesileiskite į pavojingas aferas.

Vandenis Kas tik sugebės, šiandien demonstruos valdžią ir galią, tarp jų - finansinę. Arba suks galvą, kaip dar labiau praturtėti, kur investuoti. Galite turėti reikalų su užsieniečiais. Tačiau ši diena nebus tokia sklandi, kaip norėtųsi.

Žuvys Šiandien bus nelengva, jei turėsite dalykinių pokalbių. Gali būti daug nekonkretumo, melo. Turite mokėti klausytis "tarp eilučių", kad teisingai suprastumėte užuominas, nevienareikšmius argumentus.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų