REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
36
Katažina Zvonkuvienė (nuotr. Vytauto Pilkausko)

„Dabar pažvelgusi į veidrodį sau atrodau kur kas jaunesnė, žvalesnė. Esu tikrai patenkinta naujuoju savo įvaizdžiu“, – sakė atlikėja Katažina Zvonkuvienė, grožio industrijos renginyje visus nustebinusi išvaizdos pasikeitimais. Žavi moteris ne tik pasitrumpino plaukus, bet ir juos gerokai pašviesino.

36

„Dabar pažvelgusi į veidrodį sau atrodau kur kas jaunesnė, žvalesnė. Esu tikrai patenkinta naujuoju savo įvaizdžiu“, – sakė atlikėja Katažina Zvonkuvienė, grožio industrijos renginyje visus nustebinusi išvaizdos pasikeitimais. Žavi moteris ne tik pasitrumpino plaukus, bet ir juos gerokai pašviesino.

REKLAMA

Sostinės centre esančioje grožio profesionalams skirtoje parduotuvėje „Cascada“ vykusio renginio nepraleido atlikėjos Ingrida Martinkėnaitė ir Agnė Sabulytė, stilistė Violeta Malevska, grupės „Vyšnios“ narės Sandra Navickaitė ir Agnė Jarmalavičiūtė, medalių kūrėja Irina My My, šokėjas Vytautas Mackonis, plaukų meistras Karolis Murauskas, renginių vedėjas Giedrius Gustas ir kt. Vakaro metu buvo paminėtas prekės ženklo „Saphira“ trejų metų gimtadienis Lietuvoje ir pristatytas oficialus šio ženklo „veidas“ mūsų šalyje, kuriuo tapo K. Zvonkuvienė.

Specialiai į šį renginį atvyko Izraelio kompanijos „Saphira“ įkūrėja ir siela Saphira Greenberg. „Tai – nuostabi moteris, mama, verslininkė, filantropė. Žaviuosi šia asmenybe. Daugelis pažvelgę į mus mato daugybę panašumų“, – sakė K. Zvonkuvienė, paaiškinusi, kodėl priėmė sprendimą atstovauti Lietuvoje šiuos prabangius plaukų priežiūros priemonių produktus su Negyvosios jūros mineralais. Moterys susipažino praėjusiais metais, kai S. Greenberg viešėjo Kaune, drauge su žinomų stilistų komanda, demonstravusia šukuosenų šou. Veiklios ir energingos damos iš karto pajuto viena kitai simpatiją. Pasak K. Zvonkuvienės, viešnios iš Izraelio pavyzdys ją netgi inspiruoja anksčiau ar vėliau imtis savo verslo, galbūt grožio srityje.

REKLAMA
REKLAMA

Renginio staigmena tapo K. Zvonkuvienės ir S. Greenberg duetu atlikta daina „Nemoku meluot“. Sudainuoti dainą lietuvių kalba – tokį iššūkį sau buvo išsikėlusi S. Greenberg, ne tik vadovaujanti pasaulyje garsiai grožio prekių kompanijai, bet ir muzikuojanti tėvynėje su savo grupe.

REKLAMA

Nemažai aistrų sukėlė ir dviejų plaukų meistrių – Gerdos Valančiūnaitės bei Lauros Zaleckienės kūrybinė dvikova. Į Gerdos kėdę sėdo atlikėja I. Martinkėnaitė, į Lauros – impresarijus Darius Vizbaras. Plaukų meistrėms teko užduotis sukurti modeliams kuo daugiau šukuosenų variantų, naudojant „Saphira“ plaukų formavimo priemones. Publikai apylygiai palaikant abidvi meistres, vakaro vedėjui bei televizijos aktoriui Justinui Daugėlai nebeliko nieko kita, tik – kaip skelbti lygiąsias.

I. Martinkėnaitė sakė, kad jai buvo įdomu ir naudinga kaip modeliui sudalyvauti šukuosenų šou. „Pasisėmiau įvairių idėjų kaip greitai ir gražiai formuoti plaukus. Man patiko visi variantai, nes kasdien juk norisi atrodyti vis kitaip. Tik nereikia patingėti, reikia pasiduoti fantazijai ir skirti pora minučių savo plaukams“, – po azartiško šou šypsodamasi sakė dainininkė. Pasak Ingridos, jai vasaros laikotarpiu yra svarbiausios šios priemonės: apsauga nuo karščio, aliejus plaukų galiukams ir plaukų lakas, jei reikia formuoti vakarinę šukuoseną.

REKLAMA
REKLAMA

Vakaro svečiai turėjo galimybę ne tik įsiamžinti prie įspūdingos lauko foto sienelės iš smilgų, tilandsijų, žibintų ir akmenų, kurią kūrė dekoratorė Kristina Micelienė, pasmaližiauti „Sugamour“ desertais, bet ir sudalyvauti labdaringoje akcijoje. Renginio dalyviai galėjo prisidėti prie labdaros ir paramos fondo „Mamų unija“ iniciatyvos rengti meno terapijos užsiėmimus mažųjų ligoniukų mamoms. Vakaro metu S. Greenberg ir K. Zvonkuvienė „Mamų unijos“ įkūrėjai Eglei Mėliniauskienei įteikė didžiulę mandalą – išskirtinį paveikslą, kurį galės nuspalvinti visos mamos drauge.

Renginio išvakarėse Santaros klinikose Vaikų onkohematologiniame skyriuje vyko popietė sergančių mažylių mamoms, kurio metu moterys ne tik turėjo galimybę pabendrauti su S. Greenberg ir K. Zvonkuviene, bet ir buvo pagražintos profesionalių kirpėjų, visažistų bei manikiūro meistrų. Pasak „Mamų unijos“ fondo įkūrėjos E. Mėliniauskienės, mamos, slaugiančios sergantį vaiką, dažnai nebeatranda laiko sau, savo vidiniam bei išoriniam grožiui puoselėti. Dažna suserga depresija, sumažėja jų savivertė. „Būtent Saphira ir yra ta moteris, kuri spinduliuoja nepaprastu vidiniu grožiu ir stiprybe, kuri suteikia moterims jėgų pakilti net iš sunkiausių gyvenimo situacijų. Tikime, kad dirbant drauge, mes padėsime mamoms jaustis geriau, įkvėpsime daugiau drąsos ir pasitikėjimo išgyventi šį nelengvą gyvenimo periodą“, – neabejoja E. Mėliniauskienė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų