REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
85
Vaida (tv3.lt fotomontažas)

Praėjusiais metais TV3 realybės šou „2 barai” dalyvavusi Vaida aplink save subūrė nemenką gerbėjų ratą. Tiesa, nors moteris šou ir nenugalėjo, gerbėjų dėmesys ją vis dar lepina.

85

Praėjusiais metais TV3 realybės šou „2 barai” dalyvavusi Vaida aplink save subūrė nemenką gerbėjų ratą. Tiesa, nors moteris šou ir nenugalėjo, gerbėjų dėmesys ją vis dar lepina.

REKLAMA

„Viskas stojosi į savo vėžes. Po projekto nedaug kas ir pasikeitė, tik tiek, kad žmonės vis dar atpažįsta gatvėje“, - pasakojo ji.

Širdyje užgimė meilė

Kaune gyvenanti ir grožio specialiste dirbanti moteris taip pat prasitarė, jog šiemet jos širdį aplankė šilti jausmai. „Esame jau pusmetį kartu, labai panašūs, mėgstam vadovauti, todėl tenka vienas kitam nusileisti, tačiau sutariame puikiai. O ir sūnus labai gerai sutaria, todėl savaitgalius leidžiame šeimyniškai“, - šyptelėjo Vaida, besiruošianti kelionei į Paryžių.

Vaida pasakojo, jog su trimis metais jaunesniu mylimuoju susipažino labai netikėtai, naktiniame klube. „Aš jam sakiau, kad manęs neįsimylėtų, tačiau įvyko, kaip įvyko... Leidome laiką kartu, pirmas bučinys, antras...“, - pasakojo ji.

REKLAMA
REKLAMA

Moteris taip džiaugėsi, jog labai gerai sutaria ir su jo tėvais. „Jie mus priima ir labai laukia, todėl dažnai savaitgalius leidžiame kartu“, - džiaugėsi Vaida, patikinusi, jog norėtų surimtėti ir kurti ateitį su mylimu žmogumi.

REKLAMA

„Apie mus žinojo tik draugės ir šeima, sakoma, kad laimė mėgsta tylą, tačiau norisi ja dalintis su visais“, - teigė Vaida.

Sunkus etapas

Vaida prasitarė ir apie nelamingą gyvenimo etapą – po jos gimtadienio tėtį ištiko du insultai. „Gerai, kad viskas baigėsi laimingai, tačiau tai kainavo labai daug nervų. Supratau, kad gyvenime reikia vertinti kiekvieną akimirką“.

Siekė pergalės konkurse

„Miss Biker“ titulą pelniusi moteris po beveik dešimtmečio pertraukos vėl nusprendė dalyvauti konkurse. „Pirmąkart, kai dalyvavau, buvau blondinė, neturėjau sūnaus... Dabar vėl sugalvojau pasitikrinti, būdama mamyte, tačiau nepavyko nuskinti lauro lapų. Aišku, garbingas antrosios vicemis titulas irgi nudžiugino“, - pasakojo Vaida.

Naujas pomėgis

Vaida taip pat nusprendė realizuoti ir vieną savo pomėgių – papuošalų gamybą. „Pradėjau kurti natūralių akmenų apyrankes ir kaklo papuošalus pagal zodiako ženklus. Aš tikiu, kad akmenys turi galią ir apsaugo žmones nuo tam tikrų dalykų...“, - tikino ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų