REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
42
Vitalija Katunskytė (tv3.lt fotomontažas)

Visuomet besišypsanti charizmatiškoji atlikėja Vitalija Katunskytė vasarą leidžia savo namuose, Šiauliuose. „Jėgos jau nebe tos, todėl taip intensyviai nekoncertuoju, leidžiu sau pailsėti, sveikatos tiek nėra“, – sako ji, vos tik grįžusi iš Palangos.

42

Visuomet besišypsanti charizmatiškoji atlikėja Vitalija Katunskytė vasarą leidžia savo namuose, Šiauliuose. „Jėgos jau nebe tos, todėl taip intensyviai nekoncertuoju, leidžiu sau pailsėti, sveikatos tiek nėra“, – sako ji, vos tik grįžusi iš Palangos.

REKLAMA

Tiesa, Palangoje itin dažnai koncertavusi atlikėja į ją sugrįžta jau kur kas rečiau. „Anksčiau galėjau ir 90 dienų koncertuoti, bet dabar jau nebe… Nebėra sveikatos. 10 dienų praleidau Palangoje, grįžau atgal į namus, o liepos mėnesį vėl trumpam ten užsuksiu koncertuoti. Važiuoju pabūti gamtoje, pakvėpuoti gryno oro ir koncertuoti“, – planais dalijosi žinoma dainininkė.

Atskleidė keistą baimę

Žinomą atlikėją aplankyti taip pat buvo sugrįžusi ir Anglijoje gyvenanti dukra Monika. Kartu su anūku ir dukra atlikėja poilsiavo Palangoje.

REKLAMA
REKLAMA

„Vasarą tikrai nesiruošiu skristi į Angliją, pasakysiu Jums paslaptį… Bijau eskalatorių. Kai pirmąkart skridau į Čikagą, važiavau tokiu aukštu eskalatoriumi, kad vienam amerikiečiui į glėbį kritau. Nuo to karto man – fobija“, – juokėsi Vitalija.

REKLAMA

Laisvalaikį leidžia namuose

Ir nors daugelis mano, kad vyresnio amžiaus moterys visą savo dėmesį skiria tik namų aplinkos priežiūrai, Vitalija nusijuokė: „Oi, man geriau būti namuose. Labai juos myliu. Žiūriu televizorių ar klausausi muzikos. Kartais mėgstu ir knygą paskaityti, pasikviečiu draugių, tačiau daržai – ne man“.

V. Katunskytė prisiminė, jog vaikystėje tėvai ją skatino dirbti ūkio darbus, tačiau ji jų labai nemėgo.

„Vaikystėje tėtis man sakydavo, kad eičiau ravėti daržus, tačiau jau tada jam sakiau, kad būsiu dainininkė ir iš to gyvensiu. Žinoma, jis iš manęs juokėsi, manė, kad jei nemėgstu ravėti daržų, tai būsiu neturtinga“, – teigė moteris.

REKLAMA
REKLAMA

Viršsvoris kelia problemų

Žinoma moteris taip pat juokavo ir apie savo svorį. Pasak jos, turinti viršsvorį sunku aktyviai leisti laiką.

„Anksčiau norėdavau keliauti, važiuoti kur nors. Juokauju, kad visiems stambiems sunku keliauti, pavargstu juk vaikščioti. Gyvenimas verda, nesvarbu, kad metų ir nemažai, bet iš pirmos jaunystės einu į antrąją. Vis dar kviečia, esu mylima, o toliau, kaip bus, matysime“, – šyptelėjo V. Katunskytė.

Norėtų būti taksiste

Vitalija taip pat prasitarė ir apie vieną savo pomėgių, tai – vairavimas.

„Labai mėgstu vairuoti, turiu gerą automobilį „Chrysler“, pagal savo gabaritus. Jei nebūčiau dainininkė, būčiau taksistė. Labai mėgstu vairuoti, važiuoti, tai, jei yra laisvo laiko, važiuoju“, – sakė ji.

Tiesa, žinoma moteris dabar gera sveikata negali pasigirti. „Esu dabar po antrojo klubo operacijos, su koja buvo problemų. Aišku, dabar viskas tvarkosi į gerą pusę. Pastebėjau, kad nuo 50-ies metų pradėjau byrėti, tai klubai, tai sąnariai… Su mano viršsvoriu ir gabaritais – kol kas viskas labai gerai. Pradės viskas byrėti, pasikeisiu viską ir būsiu metalinė, dainuosiu metalą“, – juokėsi ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų