REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
51
M. Katleris atvėrė paslaptingo kebabų restorano duris: VIP svečiai neslėpė nuostabos

Šiandien sostinėje duris atvėrė dar viena greito maisto vieta. Tiesa, ji – iš tiesų madinga, mat jos įkūrėjas – šmaikštusis humoristas Mantas Katleris, o ir maistas čia bus išties ypatingas, o tiksliau – netgi gurmaniškas.

51

Šiandien sostinėje duris atvėrė dar viena greito maisto vieta. Tiesa, ji – iš tiesų madinga, mat jos įkūrėjas – šmaikštusis humoristas Mantas Katleris, o ir maistas čia bus išties ypatingas, o tiksliau – netgi gurmaniškas.

REKLAMA

Į savo vardo kebabų restoraną M. Katleris sukvietė daugybę žinomių žmonių.

„Make kebab great again (angl. Padarykime kebabą vėl didų)“, – būtent tokiu šūkiu kviestinę publiką pasitiko M. Katleris, kuris Vilniuje atidarė savo pirmąjį kebabų restoraną.

Šiandien restorane lankosi VIP asmenys, o jau rytoj restoraną aplankyti galės ir visi norintieji bei tikri kebabų gerbėjai.

Dar anksčiau humoristas atskleidė, kad po nelengvų atrankų restoranas pagaliau įgijo ir personalą, o padavėjams teko atlikti keletą testų, kad kuo geriau įsidėmėtų, iš kokių sudedamųjų dalių gaminami patiekalai.

REKLAMA
REKLAMA

M. Katleris užsiminė ir apie tai, kad idėja atidaryti tokį restoraną, gimė dar pernai, tačiau iškart buvo galvota ir apie tai, kad tai tikrai nebus standartinė vieta, kurioje galima gauti kebabų.

REKLAMA

Ir išties, restorane lankytojams atveriama 76 sėdimų vietų erdvė nė iš tolo neprimena standartinio kebabų kioskelio. Veikiau – stilingą miesto kavinę. Klientams čia bus siūloma paskanauti itin kokybiško greitojo maisto.

„Tai nebus įpareigojanti vieta su baltomis staltiesėmis ir servetėlėmis. Pasiūlysime patiekalų iš geros mėsos. Patys kepsime net kebabų blynus. Meniu kol kas nebus labai platus, nes norėjome, kad viskas visuomet būtų labai šviežia. Galvojame net konservuoti daržoves patys. Tiesa, pasiūlysime ir kebabų su žuvimi. Bus ir su starkiu, ir su lašiša, ir su skumbre. Meniu bus kintantis“, – žadėjo M. Katleris.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų