REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
40
Astrologija (nuotr. 123rf.com)

Astrologai skelbia, kad birželio 27-oji kai kam bus ypatinga. Apie tai pranešama dviem Zodiako ženklams – užklups nemalonūs išbandymai, ne viskas seksis kaip planavote. 

40

Astrologai skelbia, kad birželio 27-oji kai kam bus ypatinga. Apie tai pranešama dviem Zodiako ženklams – užklups nemalonūs išbandymai, ne viskas seksis kaip planavote. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Sužinokite savo dienos horoskopą:

Avinas

Šiandien būkite kuo atidesni su svetimomis vertybėmis, nesugadinkite. Venkite aplaidumo, jei reikės spręsti kokį nors supainiotą reikalą, paruošti ar išnagrinėti svarbų dokumentą, tekstą ir pan. Vadovaukitės teisingumo nuostata.

REKLAMA

Tauras

Jūsų geri ar blogi ketinimai, iniciatyva tikriausiai neliks neįvertinti. Lengvai galite likti be nieko, prarasti perspektyvas. Bet gali nutikti ir atvirkščiai. Pasitelkite valią ir tiesą. Galite gauti žinią iš toli esančio dominančio asmens.

Dvyniai

Šiandien gana aiškiai žinosite, ką turite nuveikti, ir to sieksite. Tačiau nusimato ir trukdymų. Gali pasirodyti, kad kiekvienas jūsų žingsnis stebimas bei sekamas, o kažkas tik ir taikosi pakišti jums koją.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Šiandien problemų galite turėti per kitų žmonių ar savo neapdairumą, nesąžiningumą. Nepatikimos pasirodys kai kurios pažintys, jei jos susijusios su finansiniais reikalais. Naujovių ieškoti kol kas neverta. Venkite avantiūrų.

Liūtas

Gali išaiškėti kai kurie nelegalūs darbeliai ar nuslėpta informacija. Kamuos nerimas, nesaugumo jausmas. Aplink jus gali sukiotis įtartini asmenys. Ypač įtariai vertinkite menkai pažįstamų asmenų pasiūlymus.

Mergelė

Šiandien būkite racionalūs, konkretūs. Pravartu daugiau nuoširdaus dėmesio ir pagarbos parodyti kitiems žmonėms. Vis dėlto venkite skubotų sprendimų turto, verslo, pinigų reikaluose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės

Šiandien stenkitės tvarkingai atlikti darbus, sutvarkyti dokumentus ir pasinaudokite palankiomis progomis, susijusiomis su papildomu darbu, uždarbiu. Už rimtas pastangas bus atlyginta. Vakare labiau grės avarijos, todėl kelyje būkite atidūs.

Skorpionas

Nors jausitės teisūs ir jums seksis kitus įtikinti, nepiktnaudžiaukite savo padėtimi, ryšiais. Tikėtina, kad kažkas mėgins drumsti įprastą tvarką, kelti aikštėn jūsų trūkumus. Nuo jūsų elgesio labai priklauso, ką gausite iš aplinkos ir ką prarasite.

REKLAMA

Šaulys

Dėl per didelės nervinės įtampos ar išsiblaškymo šiandien sunkiau bus rasti bendrą kalbą su aplinkiniais. Bent jau į namus nesineškite dalykinių problemų ir nevarginkite artimųjų, nuolat apie jas kalbėdami.

Ožiaragis

Tikėtina, kad rasite naują ar papildomą uždarbio šaltinį, jei to siekėte. Diena taip pat žada įvairias peripetijas asmeninių santykių srityje. Būsite kupini meilės vilčių, noro flirtuoti, pramogauti. Jauskite saiką ir laiką.

Vandenis

Būsite nusiteikę rimtai veiklai, netrūks kūrybingumo ir noro pasireikšti. Tačiau darbo arba partnerystės reikaluose ne viskas seksis taip sklandžiai, kaip norėtųsi. Galimas stiprybės ir diplomatijos reikalaujantis pokalbis.

Žuvys

Šiandien reikalai gali šiek tiek komplikuotis. Aplinkybės vers keisti savo požiūrį į darbą, kai kuriuos tikslus. Gali spręstis tolesnės asmeninių santykių eigos ir uždarbio klausimai.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų