REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Atostogos (nuotr. Shutterstock.com)

Jei dar tik planuojate savo atostogas, bet niekaip nenusprendžiate, kurią pasaulio vietą norite aplankyti, išklausykite žvaigždžių patarimo ir rinkitės kelionę pagal savo zodiako ženklą.

12

Jei dar tik planuojate savo atostogas, bet niekaip nenusprendžiate, kurią pasaulio vietą norite aplankyti, išklausykite žvaigždžių patarimo ir rinkitės kelionę pagal savo zodiako ženklą.

REKLAMA

Avinas: Balis, Indonezija

Jei esate tipiškas Avinas, jums patinka egzotiškos vietos, todėl Balis – puiki vieta jums. Žaliuojanti gamta ir svajingi paplūdimiai privers pamirši apie namus. Tyrinėkite šios vietos kultūrą lankydamiesi šventyklose, atsipalaiduokite su joga ar tiesiog gulėkite paplūdimyje, jei tingisi pakrutėti.

Jautis: Edinburgas, Škotija

Ne visos atostogos turi būti šiltuose paplūdimiuose ar turistų perpildytose vietose. Kartais didžiausias malonumas – senas pribloškiančios gamtos apsuptas miestas. Ir netikėkite tuo, ką girdėjote apie škotišką orą! Kartais jis visai malonus. O jei nepasisekė, tuomet mėgaukitės po stogų įsikūrusia Edinburgo kultūra.

Dvyniai: Sicilija, Italija

Jums reikia skaidraus kaip krištolas vandens ir taurės vyno. Galite save įsivaizduoti Sicilijoje? Išsinuomokite mopedą ir apžiūrėkite mažus kaimelius pajūryje. Nenusivilsite.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys: Los Andželas, Kalifornija

Kiek daug galite atrasti Los Andžele! Išbandykite alternatyvios muzikos scenas, ieškokite garsenybių Holivude, čia niekada nenuobodžiausite.

REKLAMA

Liūtas: Faro, Portugalija

Lisabona pervertinta. Leiskites pakrante žemyn ir aplankykite Faro – tai svajonių vieta, kurios dar nespėjo atrasti galybė turistų. Ten patirsite tobulą tingių atostogų su galybe vietinės kultūros balansą.

Mergelė: Dordonė, Prancūzija

Jei ieškote vietos poilsiui, Dordonė ideali vieta ilgiems pasivaikščiojimams po vaizdingas vietas. Ir drybsodami prie ežero, ir gurkšnodami vyną prie baseino girdėsite aplink čiulbančius paukščius ir kvėpuosite grynu oru. Kraukite kuprinę kelionei į vieną gražiausių Prancūzijos vietų.

REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės: Marselis, Prancūzija

Nereiks toli keliauti, kad pasisotintumėte gražių vaizdų. Marselis – tarsi Rojus žemėje. Nesvarbu, kad Prancūzija gali pasirodyti atšiauri, Marselyje – visada gražu ir gera.

Skorpionas: Amsterdamas, Nyderlandai

Amsterdame apstu visko. Nepaisant klišių, kurias teko girdėti apie šį miestą, Amsterdamas romantiškas, stilingas, modernus ir jaunas.

Šaulys: Dakaras, Senegalas

Kelionės į Dakarą nepamiršite niekada. Įsiminsite vietinį meną, žmones, tradicijas, maistą ir nepakartojamus gamtos reginius. Kelionė bus dar geresnė, jei vietines grožybes jums aprodys ten gyvenantys žmonės.

Ožiaragis: Tulumas, Maksika

Tulumas – tarsi gabalėlis Rojaus. Jus sups kvapą gniaužiantys paplūdimiai ir rami vietinė atmosfera, kur niekas niekur neskuba.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vandenis: Andalūzija, Ispanija

Tai, be abejonės, gražiausias Ispanijos regionas, kur bene kiekviename mieste rasite malonios veiklos, vietinių gardėsių ir draugiškų aplinkinių. Pasinerkite į vietines tradicijas ir patirkite geriausias atostogas savo gyvenime.

Žuvys: Monrealis, Kanada

Monrealis primena Niujorko ir Europos mišinį. Vienintelis šiltesnis ir malonesnis dalykas nei vietiniai gyventojai – vietinis maistas!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų