REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
31
Caitlin Hardy (tv3.lt fotomontažas)

Daugelis yra matęs filmų apie undines, tačiau tik nedaugelis žino, kad jos iš tiesų egzistuoja ir realiame gyvenime.

31

Daugelis yra matęs filmų apie undines, tačiau tik nedaugelis žino, kad jos iš tiesų egzistuoja ir realiame gyvenime.

REKLAMA

24 metų studentė Caitlin Hardy jau kurį laiką gyvena dvigubą gyvenimą.

Dienomis ši psichologijos studentė dirba banke, o radusi laisvą minutę, pildo savo vaikystės svajonę – daro viską, ką turėtų daryti undinės realiame gyvenime.

Ji netgi lankėsi 4 dienų trukmės undinėlių stovykloje. Tuo metu mergina įgijo ir savo undinėlių gyvenimui skirtą vardą – Undinė Liana Waterfall.

Dabar už 100 svarų per valandą užmokestį Caitlin pasirodo vaikų gimtadienio šventėse. „Mano širdis tirpste tirpsta, kai pamatau, kaip vaikai reaguoja į undines. Kartais net eidama į paplūdimį pasiimu savo kostiumą, o vaikai bėga paskui kupini susižavėjimo. Malonu, kad tai jiems atneša tiek džiaugsmo“, – sakė ji.

Buvimas undine Caitlin įkvėpė ir daugybės pasitikėjimo savimi. „Dar niekuomet taip gerai nesijaučiau apie savo kūną – viskas netenka prasmės, kai vandenyje galiu būti be galo grakšti“, – kalba ji.

REKLAMA
REKLAMA

Būti undine visuomet buvo Caitlin svajonė, tačiau niekas netikėjo, kad ji kada nors ją išpildys. Vis dėlto norint būti laimingai, jai tenka užsiimti ir įprastų žmonių veikla.

REKLAMA

„Įprastai dirbu nuo 9 iki 17 valandos, juk turiu kažkaip užmokėti sąskaitas. Darbas ofise – visai kitoks. Vis dėlto kartais leidžiu savo undinės savybėms pasirodyti ir paprastą dieną – žmonės būna kiek nustebę. Dažnai jie pagiria mano ilgus plaukus, o aš paaiškinu, kad tai – puikus įrankis, kai esi undinė“, – sako ji.

Taip pat ji neslepia, kad norėdama būti undine, turi nemažai praktikuotis.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų