REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
40
Astrologija (nuotr. 123rf.com)

Pasak astrologų, birželio 26-ąją sėkmė lydės Avino ženklą – tereikės pasitikrinti savo apsukrumą ir išradingumą.

40

Pasak astrologų, birželio 26-ąją sėkmė lydės Avino ženklą – tereikės pasitikrinti savo apsukrumą ir išradingumą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Sužinokite savo dienos horoskopą:

Avinas

Pirmą dienos pusę neverta skųstis, ko nors tikėtis nei iš savų, nei iš svetimų. Po pietų apsukriems, išradingiems ir mokantiems susitarti gali net pasisekti.

REKLAMA

Tauras

Kiek palankesnis laikas iki pavakarės, tačiau vėliau gali pritrūkti lankstumo, atidumo, kantrybės. Tai bus aktualu ne tik dirbant, bet ir bendraujant su artimaisiais.

Dvyniai

Nebūkite užsispyrę bendraudami su tėvais, taip pat jei su jumis norės taikytis artimas žmogus. Pasistenkite aplinkinius, artimuosius įtikinti, kad esate pasiruošę permainoms, kurių reikia bendram labui.

Vėžys

Pirma dienos pusė kiek ramesnė, tačiau vėliau galite prarasti budrumą, akylumą, imti pernelyg pasiduoti svetimai įtakai, įsivelti į nereikalingus santykius.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Iki pavakarės nepalankus metas. Kiek geriau jaustis pradėsite tik vakarop. Daug ką lems jūsų nuotaikos ir artimų žmonių parama.

Mergelė

Jaučiatės stiprūs ir iš tiesų nemažai galite. Tiesa, galynėtis su likimu kol kas neverta: per brangiai kainuos. Pasikliaukite savieiga.

Svarstyklės

Tinka tvarkyti socialinius reikalus, ieškoti rėmėjų, pagalbininkų. Tiesa, gudrauti, veltis į finansines avantiūras pavojinga ir net nuostolinga.

Skorpionas

Suskubkite iki pietų atlikti visus neatidėliotinus reikalus. Vakaras nepalankus išvykoms, geriau būti namie.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Nebūsite iš ryto darbingi, o vakare pakantūs. Patartina svarbesnius reikalus, susitikimus planuoti po pietų. Vakare daugiau dėmesio skirkite vaikams. Nesiaiškinkite meilės santykių.

Ožiaragis

Iki pietų bus ramesnis laikas, todėl pasistenkite nieko neatidėti vėlesniam metui. Vakare galimi nelaimingi atsitikimai. Saugokite sveikatą.

Vandenis

Dirbkite nuoširdžiai, bet nepersistengdami. Bus svarbiausi du dalykai: jūsų sveikata bei darbo kokybė. Būkite atlaidesni sutuoktiniui vakare.

Žuvys

Kartais reikia susitaikyti su tuo, kad jūsų asmeninė nuomonė ir poreikiai nėra labai svarbūs aplinkiniams. Santykiai šeimoje ir darbe labai priklausys nuo jūsų mokėjimo nusileisti, neparodyti savo ambicijų (vakare tai bus itin svarbu).

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų