REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
5
„Karklė Live Music Beach 2018“ dalyviai (nuotr. Organizatorių)

Muzikos festivalio „Karklė Live Music Beach 2018“ organizatoriai neseniai skelbė, kad elektroninės muzikos gerbėjams padovanos du skirtingus vakarėlius.

5

Muzikos festivalio „Karklė Live Music Beach 2018“ organizatoriai neseniai skelbė, kad elektroninės muzikos gerbėjams padovanos du skirtingus vakarėlius.

REKLAMA

Pirmą festivalio dieną (08.17) scenoje karaliaus vakarėlių serijos „Buitekas“ svečiai, kurių priešakyje – Alejandro Molinari ir Manfredas.

Antrą dieną festivalio rengėjai pasirūpino house ir techno muzikos gerbėjais. Šeštadienį (08.18) ritmus diktuos „Power Hit Radio“ laidų vedėjai, o vakarėlis vadinsis „Power Gang Night“. Nuotaiką čia kurs G-Spot DJs, Justin Xara, No DJs, Virus J, Driule XL. Pagrindiniais šeštadienio svečiais bus grupė iš Didžiosios Britanijos PAX.

Už pavadinimo PAX yra muzikos kūrėjų duetas – Aronas Tayloras ir Charlesas Robinsonas. Nuo susikūrimo 2015 metais grupė su trenksmu kyla house ir techno muzikos gerbėjų akyse, o kartu ir topuose. Jų kūriniai nuolat sukasi pagrindinių šokių muzikos portalų beatport.com geriausiųjų sąrašuose. Šiuo metų PAX darbas „Electric Feel“ rikiuojasi ketvirtoje top 10-tuko vietoje.

REKLAMA
REKLAMA

Prieš pat svečių iš užsienio pasirodymą, ant scenos pasirodys lietuviškuoju Bobu Sinclaru vadinamas Driule XL. „Power Hit Radio“ laidos „Driule and The Gang“ kūrėjas, kuris 2013 metais laimėjo prestižinį „Burn Residency Competition“ konkursą. Iš 5000 didžėjų jis buvo atrinktas tarp geriausių dvidešimties, kurie turėjo galimybę groti Ibizoje. Savo talentu Driule XL sugebėjo išaugti lietuvišką šokių muzikos sceną ir tapo žinomu prestižinių užsienio klubų lankytojams.

REKLAMA

Kito šeštadienio svečio pristatinėti taip pat nereikia. Virus J vardą puikiai žino kiekvienas Lietuvos klubinėtojas – anksčiau kūrėjas vadinosi House of Virus. Jo įrašus leidžia geriausios pasaulio šokių muzikos įrašų kompanijos. Savo pasirodymus Virus J rengia populiariuose pasaulio naktiniuose klubuose bei festivaliuose ir tai tik dalis jo nuopelnų. 2012 metais nominuotas MAMA apdovanojimuose, du solinius albumus Lietuvoje ir šimtus originalių kūrinių bei remiksų visame pasaulyje išleidęs house muzikos kūrėjas.

NO DJ’s – tai muzikanto, prodiuserio Viktoro Diawaros projektas. Scenoje Vee stebina mash up’ais (liet.k. – plaktainiai) – netikėtai ir neįtikėtinai greitai, profesionaliai ir gyvai jungiamais skirtingų stilių populiariais muzikiniais hitais. NO DJ’s savo veiklą pradėjo dar 2007 m. ir iki šiol yra aktyviausiai mash up’us kuriantis ir populiarinantis projektas Lietuvoje. Tai, ką kiti žinomi didžėjai atlieka patefonų pagalba, V. Diawara tą daro scenoje dirbdamas su kompiuteriu, mikrofonu, kontroleriais ir kitais instrumentais.

REKLAMA
REKLAMA

Justin Xara – praeityje žinomų renginių „Pure Future“ ir „Mixmasters“ rezidentas per savo didžėjaus karjerą yra išleidęs daugiau kaip 30 kūrinių ir remiksų, 5 oficialias miksuotas kompiliacijas CD pavidalu, 4 vinilines plokšteles. Tai pirmasis iš Lietuvos didžėjų papuolęs į „DJ Mag” žurnalą ir į BCC Radio 1 eterį. Justin Xara yra grojęs vienoje scenoje su tokiais grandais kaip Sasha, John Digweed, Sander Kleinenberg, Kaskade, Omid 16B, Bushwacka, Dessyn Masiello ir kitais.

G-Spot DJ’s – tai duetas, kuris groja visuose geriausiuose Lietuvos klubuose nuo Vilniaus iki Klaipėdos. Jų grojama muzika pasižymi giliomis vokalo linijomis, energingais instrumentalais ir netikėtais muzikiniais sprendimais. Apgalvotas muzikinis vakarėlio scenarijus yra G-Spot DJ’s vizitinė kortelė. Nuo praėjusių metų duetas kuria savo laidą radijo stoties „Power Hit Radio“ eteryje.

Šeštadienio (08.18) „Power Party Zone“ scena:

18:00 G-Spot DJ‘s


19:30 Justin Xara


21:00 No DJs


22:30 Virus J


00:00 Driule XL


02:00 PAX

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų