REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Naglio Šulijos perspėjimas
12

Naglis Šulija parengė naujausią visos savaitės 2018 06 25 - liepos 1 d. horoskopą. Įspėjami net keli Zodiako ženklai – nesėkmės užklups namuose ir darbe. Sužinokite, kurių Zodiako ženklų laukia sunki savaitė.

REKLAMA
REKLAMA

 

Avinas

Atrodo, rūpės namų, šeimos reikalai. Norėsis čia kibti į darbus, tačiau savaitės viduryje gali atsirasti trukdymų, kliūčių, galbūt susijusių su darbu. Po dienos kitos jas pavyks įveikti. Be to, ši savaitė gali pasiūlyti išties įspūdingų vasaros pramogų, beliks tik jomis pasidžiaugti.

REKLAMA

 

Jautis

Gali būti svarbu namus daryti dar jaukesnius ir dar gražesnius, pasikviesti svečių, surengti šventę artimiems žmonėms ir pan. Visa tai pavyktų kuo puikiausiai. Sunkiau bus bendrauti, kalbėtis, tartis dėl ko nors – savaitės vidurys gali būti komplikuotas, bet galiausiai viskas pavyks.

 

Dvyniai

Rūpės piniginiai, turtiniai reikalai. Dažniausiai jie klostysis visai neblogai, galima tikėtis apčiuopiamos naudos, bet trečiadienį galimos kliūtys ir nesusipratimai, tad apdairumas tikrai pravers. Taip pat ši savaitė atneš daug smagaus bendravimo, galbūt ir smagią išvyką akiračiui plėsti.

REKLAMA
REKLAMA

 

Vėžys

Būsite energingi, narsiai kibsite į visus darbus ir asmenines užduotis. Dažniausiai viskas vyks sklandžiai, bet savaitės viduryje galimos kliūtys, į kurias bus gana skaudu atsitrenkti – tuo metu nepamiršti apdairumo bus labai svarbu. Vis geriau ir geriau klostysis piniginiai reikalai.

 

Liūtas

Ne darbas dabar rūpės. Būsite linksmi, kūrybingi, nuolatos lydės smagi, pakili nuotaika. Bus lengva sukurti ką mielo, gražaus ir sau, ir esantiems greta, o tuos, kurių veikla susijusi su kūryba, įkvėpimas lydės nuolatos. Nebus keista, jeigu ir jausmai ras priežastį atsiskleisti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

 

Mergelė

Darbe darbų nedaug, namie tvarka jau aiški, tad kai kada gali atrodyti, kad tiesiog nėra ką veikti. Iš tiesų nemažai laiko gali atimti artimi draugiai – ne tik smagūs pokalbiai apie tai, kas jums visiems svarbu, bet ir bendra smagi veikla – metas jai būtų išties palankus.

 

Svarstyklės

Gali būti nemažai darbo darbe, profesijos srityje. Dažniausiai viskas vyks sklandžiai, bet savaitės vidurys toks gali ir nebūti – gali atsirasti iš pirmo žvilgsnio sunkiai įveikiamų kliūčių, galbūt susijusių su namais, šeimos reikalais. Tikrai ras kuo nudžiuginti artimi draugai.

REKLAMA

 

Skorpionas

Darbe darbų bus ne per daugiausia, o štai smagių, malonių aplinkybių tikrai nestigs. Tuos, kurių veikla susijusi su grožio, patogumų kūrimu, įkvėpimas lydės, galima sakyti, nuolatos. Tvarkydami namų, šeimos reikalus būsite linkę veikti greitai ir be didelių skrupulų.

 

Šaulys

Aplinkybės vargu ar skatins norą darbuotis profesijos srityje – čia kaip tik žada tvyroti vasaros ramybė. Bet dabar – labai palankus metas leistis į smagią kelionę, kurios metu pailsi kūnas ir dvasia, be to, ir pažintinę veiklą artimoje erdvėje plėtoti būtų lengva. Namie pokyčiai tikėtini mažai.

REKLAMA

 

Ožiaragis

Noro lindėti savo vidinėje tvirtovėje tvirtumą šios savaitės viduryje kai kurie asmenys gali išbandyti. Ar jiems pasiseks – atskiras klausimas, priklausysiantis ir nuo jūsų. Be santykių, ši savaitė gali atnešti ir finansinių reikalų – pastangos siekiant naudos jos nesunkiai ir atneš.

 

Vandenis

Būsite veiklūs, energingi ir linkę prie tikslo žengti tiesiai, be didesnių skrupulų. Puikiai sektųsi sportuojantiems – ir mėgėjiškai, ir profesionaliai. Energija labai pravers mėginant susidoroti su kasdienių darbų srautu. Be to, ši savaitė gali apdovanoti ir šiltais kai kurių asmenų jausmais.

 

Žuvys

Darbe kiek smarkiau padirbėti reikės nebent savaitės pradžioje, vėliau viskas aprims. Be to, ši savaitė gali pasiūlyti daug vasaros pramogų, galimybių pasilinksminti. Kūrybinės energijos bei įkvėpimo irgi bus daug. Palankus metas rūpintis savo ar kitų asmenų sveikatingumu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų