REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
45
Linas Adomaitis (nuotr. Organizatorių)

Pagaliau dienos šviesą išvydo ilgai lauktas dainininko ir muzikos prodiuserio Lino Adomaičio koncertinis gyvo garso albumas, kurio įrašai buvo atlikti viename iš atlikėjo 20 metų jubiliejinių turo koncertų Kauno VDU didžiojoje salėje.

45

Pagaliau dienos šviesą išvydo ilgai lauktas dainininko ir muzikos prodiuserio Lino Adomaičio koncertinis gyvo garso albumas, kurio įrašai buvo atlikti viename iš atlikėjo 20 metų jubiliejinių turo koncertų Kauno VDU didžiojoje salėje.

REKLAMA

Tai – pirmasis Lino albumas išleistas išskirtinai tik internete.

Dar praėjusių metų gale kaip viesulas praūžė Lino Adomaičio jubiliejinis koncertų turas, kurio bene ryškiausiais akcentais tapo titulinė Lino ir Pusho daina “Smėlio laikrodis” bei drauge su Inga Jankauskaite įrašytas bendras darbas „Mylėt nelengva“.

Šie kūriniai, drauge su 20 kitų superhitų puikuojasi naujausiame Lino Adomaičio gyvo garso albume, kurį melomanai gali įvertinti jau šiandien. Atlikėjas prisipažįsta, kad pirmą kartą išleidžia albumą išskirtinai internete, taip skatindamas legaliai klausytis muzikinėse platformose ne tik šio albumo, bet, apskritai, visos mėgstamos muzikos.

„Pastaruoju metu viešoje erdvėje daug kalbama apie legalias muzikos platformas, kurios yra ypač patrauklios ir patogios. Aš klausausi tik legaliais keliais pasiekiamą muziką ir išleisdamas šį gyvą albumą išskirtinai tik internete, kviečiu prie manęs jungtis visus muzikos mylėtojus“, – sako Linas Adomaitis.

REKLAMA
REKLAMA

Šiame albume Lino muzikos gerbėjai išgirs pačius ryškiausius visų laikų atlikėjo hitus, jautrius styginių instrumentų garsus, ritmo grupės pulsą, kaip visuomet nuoširdų Lino bendravimą su publika, nepailstančias klausytojų ovacijas ir koncerto svečių palinkėjimus.

REKLAMA

„Šio koncertinio albumo įrašams mes sutelkėme didžiules pajėgas, nuomojomės prabangią garso įrašymo techniką, samdėme Lietuvos garso guru vadinamą režisierių Jurgį Stasikėlį, ir visa tai labai pasiteisino – Jurgis puikiai įrašė ne tik gausų muzikantų būrį, bet ir salėje susirinkusių žmonių reakcijas. Esu beprotiškai jam dėkingas. Žinoma, prie postprodukcijos sugaišome net kelis mėnesius, bet dėl tokio rezultato vertėjo laukti“, – atvirauja Linas Adomaitis.

Gyvo garso albumas Lino diskografijoje – ne naujiena, tačiau tik šiame albume klausytojai ras ilgai lauktų ir dar niekad neišleistų kūrinių. Net 7 šio koncerto kūrinių vaizdo įrašai puikuojasi Lino Adomaičio Youtube kanale.

REKLAMA
REKLAMA

Bene daugiausiai simpatijų pelnė Lino ir Ingos duetas „Mylėt nelengva“, drauge su Pushu irašytas darbas “Smėlio laikrodis” bei KTU akademinio choro “Jaunystė” dovana jubiliatui – „Laiko mašina“.



„Koncertiniai albumai unikalūs tuo, kad puikiai girdima atlikėjo bei publikos sinergija. Žinoma, tokio žanro albumai yra kietas riešutėlis, nes įrašams antro dublio niekas neduos, kaip, tarkim, garso įrašų studijoje, todėl viena kita klaida ne baugina, o kaip tik žavi“, – įsitikinęs muzikantas.

Lino Adomaičio albumą „Smėlio laikrodis (Live 20 metų scenoje)“ nuo šiandien galima rasti internete pagrindinėse pasaulio muzikos platformose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų