REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos krepšinio lygos (LKL) atstovams nuo kito sezono pradžios bus leidžiama viešai kritikuoti čempionato vadovus ar teisėjus.

Lietuvos krepšinio lygos (LKL) atstovams nuo kito sezono pradžios bus leidžiama viešai kritikuoti čempionato vadovus ar teisėjus.

REKLAMA

Apie tokį sprendimą pasibaigus LKL valdybos posėdžiui užsiminė lygos prezidentas Remigijus Milašius.

„Bus galima šnekėti ką nori. Iš tikrųjų kritikos žodžiuose yra daug tiesos. Man visada įdomu tokių kalbų klausytis, aš iš jų prisirenku naujų idėjų“, – kalbėjo R.Milašius.

Minėtasis pakeitimas galios visiems: tiek treneriams, tiek teisėjams, tiek žaidėjams.

Toks LKL valdybos sprendimas turėtų patikti Kauno „Žalgirio“ treneriui Šarūnui Jasikevičiui, kuris dažnai atsisakydavo kritikuoti lygą viešai, pabrėždamas, jog nenori susilaukti nuobaudų.

Primename, jog Šarūnas Jasikevičius po antrųjų finalo serijos rungtynių pažėrė kritikos LKL lygai bei teisėjams ir už tai buvo nubaustas 600 eurų bauda.

REKLAMA
REKLAMA

„Kiekvienas 50/50 švilpukas buvo neaiškus. Galvoju, kad buvo daug detalių, kurios galėjo persverti rungtynes į kitą pusę. Pirmame kėlinyje Jankūnui dvi baudos iš karto, jos neaiškios. Girdžiūnui antra bauda aiški, jis net ranka pakelia, bet pražanga nešvilpiama. Martynui Echodui yra pražanga kišant koją, gauna, paskui daro tą patį, ir pražangos nebegauna.

REKLAMA

Šiandien labiausiai patenkinti yra LKL atstovai. Jie norėjo šito finalo, tas matėsi pusfinalio serijoje. Ne iš gero gyvenimo tą sakome, bet nesakyti neįmanoma. Rungtynių pabaigoje švilpukas, nors buvo Mavrokefalidžio neštas, bet skirta pražanga Kevinui. Echodas, mūsų manymu, mynė ant linijos, o po to – Iš karto treneriui techninė. Ji, aišku, pelnyta, nes buvo peržengtos ribos, bet visi šie švilpukai buvo į kitą pusę. Lyga norėjo finalo, lygai faina. Mes žiūrim iš savo pusės. Suprantu, kad daug fanų laukia pasiaiškinimo, tai sakau apie teisėjus, bet nereikia ir bėgti nuo fakto kad neužvedžiau komandos kaip Rimas. Krepšinyje laimi tie, kas nori labiau.

Žinau, kad gausiu baudą, kas iš to? Supyks žmona, bet nešnekėti apie tai… Ilgesnė serija yra maloniau visiems. Bet mes neatlikome savo darbo, čia irgi yra faktas. Vilniečiai žaidė užsivedę, nusipelnė laimėti.“ – spaudos konferencijoje po 73:82 pralaimėtos dvikovos „Lietuvos rytui“ kalbėjo Šaras.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų