REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
6
„Moterys meluoja geriau“ (nuotr. Organizatorių)

Šią vasarą, rugpjūčio 3 dieną didžiuosius Lietuvos kino teatrų ekranus pasieks naujas lietuviškas vaidybinis kino filmas „Moterys meluoja geriau. Robertėlis“. Jame pagrindinį Roberto vaidmenį atliks mylimas teatro ir televizijos aktorius Nerijus Gadliauskas.

6

Šią vasarą, rugpjūčio 3 dieną didžiuosius Lietuvos kino teatrų ekranus pasieks naujas lietuviškas vaidybinis kino filmas „Moterys meluoja geriau. Robertėlis“. Jame pagrindinį Roberto vaidmenį atliks mylimas teatro ir televizijos aktorius Nerijus Gadliauskas.

REKLAMA

Romantinės komedijos kūrėjai žiūrovams žada nepamirštamus įspūdžius ir iki ašarų juokingas situacijas, o dėl kai kurių kadrų aktoriams teko patirti neeilinius nuotykius.

Paklusnus mamos sūnelis, darbštus darbuotojas, teisuolis, tačiau nuolat moterų apgaunamas naivuolis – tokį Robertėlį pažįsta televizijos žiūrovai. Tačiau, pasak jo vaidmenį atliekančio N. Gadliausko, filme „Moterys meluoja geriau. Robertėlis“ jo personažas įgaus naujų spalvų, o nauji jausmai žaviai moteriai pakeis jo gyvenimą.

„Per visą Roberto istoriją jis turėjo daug pokyčių. Aišku, visuomet tiek ilgai gyvuojantis personažas įgauna naujų spalvų. Taip ir filme, visada jų ieškau, juk negali personažas visuomet išlikti vienodas. Filme rutuliosis nauja istorija, nauja situacija, pagal kurią išryškėja naujos charakterio savybės“, - subtiliai pasakojo N. Gadliauskas.

REKLAMA
REKLAMA

Netrukus pasirodysiančiame filme laukia išties intriguojanti meilės linija – Robertas sutinka merginą, kuri jo gyvenimą apverčia aukštyn kojomis ir priverčia įsivelti į įvairiausias avantiūras. Tiesa, dėl kai kurių kadrų įveikti rimtus iššūkius teko ir pačiam N. Gadliauskui – esant minusinei temperatūrai aktorius šoko į ledinę eketę, Vilniaus Katedros aikštėje bėgiojo su moteriškais aukštakulniais.

REKLAMA

Nors daugelio filmavimų metu termometrai rodė žemesnę nei -20 laipsnių temperatūrą, aktorius tekusio išbandymo maudytis eketėje neišsigando. „Į eketę šokti buvo išties smagu, bet neįprasta. Žinoma, to niekada nebuvau daręs, nebuvo užtikrintumo prieš šokant, buvo šioks toks jaudulys“, - sakė N. Gadliauskas.

„Tą dieną gal ir nebuvo ypatingai šalta, bet vanduo po ledu buvo pliusinės temperatūros, tai tas efektas buvo visai malonus. Tiesą sakant, tikrai nesigrūdinau ir nesiruošiau. Manęs šalia laukė Alytaus sveikuolių komanda, kurie toje eketėje pliuškenosi normaliai, o aš šokau su visais rūbais. Labai greitai mane jie metė iš tos eketės. Po filmavimo net sakiau, kad gal dar reikėjo truputį ilgiau palaikyti“, - juokėsi N. Gadliauskas.

REKLAMA
REKLAMA

Aktorius tikino, kad pats tokių patirčių išbandymais ar iššūkiais nelaiko – tai daugiau nuotykiai, kuriuos bus malonu prisiminti ateityje. „Nežinau, kas vadinama dideliais iššūkiais – juk nei į kosmosą skridau, nei leidausi į žemės gelmes. Nepavadinčiau to iššūkiais, tai labiau neįprasti nuotykiai ir tiek. Šiame filme tokių nuotykių tikrai buvo ir ne vienas. Labai malonūs įspūdžiai iš filmavimo – iš partnerių, iš režisierių, iš komandos“, - tikino Robertėlio vaidmenį atliekantis N. Gadliauskas.

Nekilnojamojo turto vystymo agentūroje dirbti pradėjęs Robertas galvoja, kad jo gyvenimas puikus, tačiau tuomet jis sutinka Gretą ir gyvenimas pamažu, bet užtikrintai ima verstis aukštyn kojomis. Greta – gražuolė kaip reikiant, tačiau tokio sunkaus charakterio, kad net patį velnią išvarytų iš kantrybės. Robertas visais būdais bando jos atsikratyti, tačiau kuo ilgiau su Greta bendrauja, tuo labiau supranta, kad po kandaus žodžio ir grubaus elgesio kauke slepiasi jautri ir trapi būtybė, kuri tiesiog ieško meilės ir užuovėjos savo sudaužytai širdžiai...

Vaidybinis filmas „Moterys meluoja geriau. Robertėlis“ kinuose nuo rugpjūčio 3 dienos.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų