REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
43
Naglis Bierancas (tv3.lt fotomontažas)

Socialiniai tinklai užima vis didesnę dalį žmonių gyvenime. Juose apstu ne tik įvairių kelionių akimirkų, kūrybinių įrašų, bet taip pat ir asmeninio gyvenimo vaizdų. Būtent jais dalintis pradėjęs šokėjas ir fotografas Naglis Bierancas tapo socialinių tinklų žvaigžde.

43

Socialiniai tinklai užima vis didesnę dalį žmonių gyvenime. Juose apstu ne tik įvairių kelionių akimirkų, kūrybinių įrašų, bet taip pat ir asmeninio gyvenimo vaizdų. Būtent jais dalintis pradėjęs šokėjas ir fotografas Naglis Bierancas tapo socialinių tinklų žvaigžde.

REKLAMA

Nors socialiniuose tinkluose vaikinas išgarsėjo vos per penkerius mėnesius, o šiandien jį gatvėje pažįsta kone kiekvienas, retas žinojo, kuo be savo pokštų pasididžiuoti gali iš Visagino kilęs Naglis.

Vaikinas nuo vaikystės spinduliavo meile šokiui – būtent jį mama atvedė į Nacionalinę M. K. Čiurlionio menų mokyklą, kur jis mokėsi baleto meno. Sėkmė ir įspūdinga karjera teatre, tiesa, šiandien gerai žinomo vaikino neišgarsino.

Įspūdinga šokėjo karjera

Arminas van Buurenas, Gytis Ivanauskas, Anželika Cholina, Donny Montel – tai tik kelios žymios asmenybės, kurioms talkino N. Bierancas.

REKLAMA
REKLAMA

„Ir draugams, ir šeimai esu sakęs, kad šiek tiek liūdna dėl tos staiga užgriuvusios sėkmės. Atrodo, visą gyvenimą stengiesi, šoki, „Eurovizija“, Donny Montel, fotografuoji žvaigždes, tačiau tampi žinomas savo juokeliais... Iš kitos pusės – liūdėti nėra ko – tai tapo mano darbo dalimi, kuri neša išties neblogas papildomas pajamas“, - pasakojo N. Bierancas.

REKLAMA

Suprato, ko trūksta

Vos per penkis mėnesius į socialinių tinklų topą užkopęs Naglis pripažįsta – sėkmė jį užklupo netikėtai.

„Supratau, kas žmogui patinka, todėl nusprendžiau eksperimentuoti: norėjau per metus užauginti šimtą tūkstančių sekėjų. Iki eksperimento turėjau 8 tūkst. sekėjų – vieniems tai gali atrodyti didelis skaičius, tačiau lyginant su kitomis socialinių tinklų žvaigždėmis – niekas. Nesitikėjau, kad pats viršysiu savo lūkesčius...“, - nuostabos neslėpė Naglis.

Naglį gatvėje kalbina nepažįstamieji, jam žinutes rašo šimtai gerbėjų. Natūralumu ir gyvenimo realybės vaizdais tūkstančius internautų prajuokinęs vaikinas pranoko pats savo svajones.

REKLAMA
REKLAMA

Naujas tikslas 

„Kai surinkau 100 tūkst. sekėjų, vykau į savo agentūrą, kuri norėjo mane pasveikinti. Atvažiavau ir visi pradėjo klausinėti, kas man nutiko... Sakiau: „Taigi įvykdžiau jau tą 100 tūkst., o kas dabar bus..?“, tačiau jie liepė man sugalvoti naują tikslą“, - juokavo N. Bierancas.

O naujas N. Bieranco tikslas – ne ką menkesnis. „Dabar noriu aplenkti Karoliną Meschino! Bet mes esame labai geri bičiuliai, ne konkurentai“, - juokėsi jis.

Siekia demonstruoti realybę

Nors daugelis Naglio klausia jo sėkmės recepto, atsakymo vieno – nėra.

„Pas mane sėkėjai labai sparčiai auga, aš pats nesuprantu... Įdedu pastangų, tačiau kartais mano pastangos yra planuojamos, kartais – ne. Turiu kelis personažus, kuriems ruošiuosi, apgalvoju, tačiau kasdienybėje to nesurežisuosi. Reikia nepamiršti, kad turi telefoną kišenėje. Žmonėms patinka realybė, natūralumas, todėl noriu tai ir rodyti“, - tikino vaikinas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Naglis taip pat nebijo pasijuokti ir iš savęs – būtent vieną vakarą, besiruošdamas į vakarėlį, jis pasidalijo trumpu vaizdo įrašu, sulaukusiu daugybės reakcijų:

„Mano name nebuvo karšto vandens, tad kaičiau arbatinį ir taip maudžiausi. Ot, „Instagram“ žvaigždė...“, - šmaikštavo vaikinas.

 

 

 

 

Su "Aš Ikona" viršelio mergina @karolinameschino. Mano tikslas ją pasivyti instagrame

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų