REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
6
David Sneddon (nuotr. facebook.com)

Kelionės gali atnešti nuostabių patirčių, vis dėlto to, ką patyrė viena amerikiečių šeima, jūs nelinkėtumėte nė didžiausiams savo priešams.

6

Kelionės gali atnešti nuostabių patirčių, vis dėlto to, ką patyrė viena amerikiečių šeima, jūs nelinkėtumėte nė didžiausiams savo priešams.

REKLAMA

Išleidusi savo sūnų į kelionę po Kiniją, minėta šeima sulaukė skaudaus smūgio – jiems buvo pranešta, kad berniukas dingo.

Davidas Sneddonas Azijoje lankėsi jau ne pirmąjį kartą, tačiau ši kelionė jam tapo lemtinga. Paskutinįkart vaikinas buvo pastebėtas „Yak“ bare – vėliau Kinijos pareigūnai Davido šeimai pranešė, kad, deja, šis dingo.

Pareigūnai buvo įsitikinę, kad bekeliaudamas vaikinas patyrė traumą ir nukrito nuo kalnų, kuriuos tuo metu tyrinėjo. Vis dėlto bėgant laikui, jo kūnas vis nebuvo randamas. Nepaisant tokių tragiškų žinių, Sneddonų šeima, kuri augina dar 10 vaikų, šia istorija paprasčiausiai negalėjo patikėti.

„Tai – negali būti tiesa, juk nėra jokių įkalčių. Jei taip iš tikrųjų būtų nutikę, jis būti pirmasis, kuris po II-ojo pasaulinio karo dingo Kinijoje, ir niekuomet nebeatsirado“, – interviu metu užsienio žiniasklaidai anksčiau yra sakiusi Davido motina.

REKLAMA
REKLAMA

Netrukus dingusio vaikino tėvas kartu su dar kitais dviem savo sūnumis išvyko pats ieškoti Davido. Jie ėmė bendrauti su vietiniais, rodyti Davido nuotraukas, klausinėti gidų. Kartu šeima rado keletą svarbių įkalčių, tačiau galiausiai jie pasibaigė – atsakymo rasti taip ir nepavyko.

REKLAMA

Po to, praėjus 7 metams, šeima sulaukė įdomaus skambučio iš advokato, dirbančio Šiaurės Korėjoje. Jis pastebėjo, kad vaikino dingimas yra panašus į tuos, kuriuos vykdė jo šalies gyventojai.

Iš pradžių šeima tuo netikėjo, tačiau 2016-aisiais buvo galiausiai patvirtina – vaikiną išties pagrobė Šiaurės Korėjos gyventojai.

Sklinda gandai, kad jis netgi priverstas anglų kalbos mokyti patį Kim Jun-un, tačiau apie tikslią jo buvimo vietą, nėra informuota iki šiol.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų