REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gegužės 3 d. Kretingos rajono policijos komisariate buvo minima Pasaulinė spaudos laisvės diena.

REKLAMA
REKLAMA

Į renginį buvo pakviesti žurnalistai ir fotokorespondentai iš Klaipėdos apskrities.

Į renginį atvyko Balticum TV, „Vakarų ekspreso“, „Lietuvos ryto“, rajoninių laikraščių „Pajūrio naujienos“ ir „Švyturys“ žurnalistai. Renginys buvo skirtas artėjančios Spaudos atgavimo, kalbos ir knygos dienos progai paminėti.

REKLAMA

Komisariato viršininkas Jonas Petrikas savo pasveikinime viešosios informacijos platintojams teigė, kad šiuolaikinio žmogaus gyvenime spaudos ar kokios nors kitos viešosios informacijos reikšmė dar labiau išaugo. Ypatingai svarbus viešosios informacijos rengėjų vaidmuo policijos gyvenime. Tenka pripažinti, kad dažniausiai tik nuo žurnalisto gyvenimiškos patirties, išminties ir takto priklauso, kaip vienas ar kitas įvykis bus nušviečiamas spaudoje.

REKLAMA
REKLAMA

Kiekvienas atvykęs į renginį žurnalistas turėjo prisistatyti, papasakoti apie save, o po to buvo pateikiami klausimai iš jų pačių parengtų reportažų ir straipsnių.

Renginio metu buvo įteikti akreditacijos pažymėjimai trims žurnalistams, panorusiems akredituotis policijos komisariate. Kiekvienam komisariato šventėje dalyvavusiam viešosios informacijos rengėjui buvo įteikti komisariato suvenyrai, informaciniai leidinėliai ir gėlės žiedas.

Kretingos rajono policijos komisariato pareigūnai gali tik pasidžiaugti, kad su jais bendraujantys žurnalistai išmano policijos darbo kasdienybę, moka atskirti tikrą žmogaus skausmą nuo demagogijos, ieško ir randa tiesą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų