REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
28
Ineta Puzaraitė-Žvagulienė (nuotr. Instagram)

Buvusi grupės „Mokinukės“ narė Ineta Puzaraitė-Žvagulienė prieš kelias dienas kartu su visa šeima minėjo vieną gražiausių švenčių.

28

Buvusi grupės „Mokinukės“ narė Ineta Puzaraitė-Žvagulienė prieš kelias dienas kartu su visa šeima minėjo vieną gražiausių švenčių.

REKLAMA

Jos sūnelis Bernardas šventė savo pirmąjį gimtadienį.

Žavia fotografija, kurioje matoma visi šeima, Ineta pasidalijo socialinio tinklo „Instagram“ asmeninėje paskyroje. „Bernardėlio 1-asis gimtadienis, puiki diena!“ – po nuotrauka rašė ji.

Moteris iškart sulaukė daugybės sveikinimų – gerbėjai stebėjosi, kad šventė tokia didelė, o ir pačiam Inetos sūneliui linkėjo gražiausių dalykų išsipildymo.

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad Ineta kartu su vyru Ąžuolu Žvaguliu augina du vaikučius – dukrelę Barborą ir sūnų Bernardą, kuris pavadintas senelio garbei.

Tiesa, Ineta dar anksčiau yra pasakojusi, jog vaikelis – ankstukas, todėl iš pradžių buvo be galo sunku.

REKLAMA
REKLAMA

„Skaudžiausia buvo, kad mažylis iškart negalėjo likti su manimi. Visą savaitę mes buvome atskirti. Bernardui buvo teikiama intensyvi priežiūra. Prie jo buvo prijungta daug aparatą skirtų ir kvėpavimui ir širdelės darbo sekimui. Lašinami antibiotikai... Skaudu matyti tokį bejėgį žmogutį, ant kurio sukrauta tiek daug aparatūros, atliekama begalė įvairiausių procedūrų, o aš negaliu jam padėti“ , – jautriomis akimirkomis pasidalijo ji.

REKLAMA

„Net negaliu visada būti šalia. Uoj, buvo daug ašarų.. Vien tik prisiminus tas akimirkas akys pasrūva ašaromis. Anksčiau man žodis „ankstukas“ neatrodė toks svarbus, o dabar aš labai suprantu visas mamas kurios susilaukė kūdikėlių anksčiau nustatyto termino .. kokį sunkų kelią reikia joms nueiti. Koks stiprus turi būti vaikelis…“ , – kalbėjo buvusi „Mokinukių“ narė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų