REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Praėjusioje laidoje merginos sunerimo dėl dviejų netikėtų viešnių. Iš realybės šou rengėjų „Grožio mokyklos“ dalyvės sužinojo, kad atvyks dar dvi merginos, kurios prieš pat šou finalą gali užimti jų vietas. Todėl išvydusios „Dviračio šou“ blondines, merginos tik šypsojosi.

REKLAMA
REKLAMA

„Nors viešnios buvo šaunios ir žavios, bet pačios nusprendė, kad ir taip jau viską turi ir konkurse nedalyvaus. Juk karūna viena, jos dvi, ir jų draugystė nugalėjo“, - sakė „Grožio mokyklos“ vyriausioji redaktorė Giedrė Talmantienė.

REKLAMA

LNK realybės šou „Grožio mokykla“ kitą šeštadienį jau baigsis iškilmingu „Mis Lietuva 2007“ finalu. Nė viena mergina nebeiškris iš šou, sakoma LNK pranešime spaudai.

Paaiškėjo galutinis „Mis Lietuvos 2007“ dalyvių sąrašas. Šios keturiolika finalisčių varžysis dėl gražiausios lietuvaitės vardo: klaipėdietė Julija Vėžauskaitė, kaunietė studentė Ksenija Lomakina, kaunietė profesionali čiuožėja Rūta Gajauskaitė, kaunietė studentė Erika Drulytė, alytiškė studentė Deimantė Jaruševičiūtė, plungiškė studentė ir manekenė Jurgita Jurkutė, klaipėdietė moksleivė Kornelija Pintverytė, vilnietė moksleivė Justina Mazaratij, klaipėdietė studentė Eglė Urbonavičiūtė, vilnietė studentė Milda Vaškelytė, šiaulietė studentė Edita Milinauskaitė, kaunietė drabužių salono vadovė Aistė Zenkevičiūtė, palangiškė moksleivė Justė Juozapaitytė ir marijampolietė studentė Dovilė Juškevičiūtė.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmadienį „Mis Lietuva“ finalisčių laukia pirmas viešas pasirodymas publikai. Visos konkurso dalyvės demonstruos dizainerės Julijos Žilėnienės drabužių kolekciją „Alfa“. „Kiekviena jų yra pirmoji, kiekviena jų yra alfa. Kiekviena nori būti pirma“, - ir renginio idėją apibūdino Julija Žilėnienė. Dizainerė savo kolekcija nori perteikti konkurencingumo dvasią, nes justi, kad „Grožio mokykloje“ verda aistros... „Juk tik viena bus karūnuota, tik į vieną bus nukreipti fotografų objektyvai“, - priduria „Grožio mokyklos“ prodiuserė Rūta Mikelkevičiūtė. Kadrus iš pirmojo viešo merginų prisistatymo žiūrovai išvys kitą penktadienį paskutinėje „Grožio mokyklos“ serijoje.

„Grožio mokykla“ – penktadieniais 19.10 val. per LNK

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų