REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
87
Geriausių draugių diena (tv3.lt fotomontažas)

Birželio 8-ąją minima geriausio draugo diena. Ne paslaptis, jog daugelis pramogų pasaulio žvaigždžių geriausius draugus ir drauges susiranda būtent savo darbo užkulisiuose.

87

Birželio 8-ąją minima geriausio draugo diena. Ne paslaptis, jog daugelis pramogų pasaulio žvaigždžių geriausius draugus ir drauges susiranda būtent savo darbo užkulisiuose.

REKLAMA

Muzikiniame projekte „X Faktorius“ prieš kelerius metus užsimezgė nugalėtojos Iglės Bernotaitytės ir Marijos Grabštaitės draugystė. Merginos, panašu, yra neišskiriamos – dažnai socialiniuose tinkluose jos dalijasi akimirkomis kartu, leidžia laiką drauge.

Geriausios draugės ir puikiai žinomos dainininkės neslepia – kad taps artimos, žinojo iškart. Kiek anksčiau merginos pasakojo, kad jos iš pradžių netgi konkuravo! Tačiau dabar, praėjus daugiau nei 2 metams, po to, kai susipažino muzikiniame projekte, jos neįsivaizduoja, kaip nors dieną galėtų ištverti be geriausios draugės. Su gerbėjais jos dalijasi šmaikščiausiomis savo gyvenimo akimirkomis, o viena su kita – net ir namais.

„Iglę pamačiau kėdžių iššūkyje ir iš pradžių į ją žiūrėjau kaip į konkurentę – tai esu sakiusi ir jai pačiai. Tačiau po to ėmėme sveikintis, pasikviečiau ją į svečius. Vėliau buvo fotosesija, po kurios mes ėmėme labai gerai sutarti ir tada atsirado mūsų draugų ratelis. O tada, pasibaigus „X Faktoriui“, mes tapome visiškai geriausiomis draugėmis“, – apie bendravimo pradžią papasakojo Marija.

REKLAMA
REKLAMA

I. Bernotaitytė šmaikštavo, kad abi yra tokios artimos, jog kurį laiką kartu netgi gyveno. „Buvau tikra Marijos kambariokė, bet dabar atsirado laikas ir saviems namams. Mariją jau buvau pakvietusi į svečius. Kepėme blynus, ir, kaip žmonės sako, kad pirmas blynas buvo prisvilęs, tai mums prisvilę buvo pirmi keturi“, – smagiais prisiminimais dalijosi ji.

REKLAMA

Taip pat neišskiriamos yra ir sesės Irūna ir Ineta Puzaraitės. Mergaičių grupėje „Mokinukės“ išgarsėjusios seserys yra neišskiriamos draugės.

Fitneso trenerėmis dirbančios Indrė Burlinskaitė ir pirmagimio besilaukianti Greta Lebedeva bendrauja jau ne pirmus metus. Bendru pomėgiu užsiimančios moterys dažnai mėgaujasi viena kitos kompanija, o kartais net pasilygina, kurios pilvo presas yra ryškesnis!

„X Faktoriuje“ išgarsėjusi klaipėdiečių merginų grupė „Golden Age“ subūrė minias gerbėjų. Drąsiu stiliumi ir repo dainomis užvaldžiusios Lietuvą, Evelina ir Gabrielė džiaugiasi viena kitos draugija tiek koncertų metu, tiek laisvalaikiu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų