REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
47
Saulė (nuotr. 123rf.com)
47

Penktadienis – darbo savaitės pabaiga ir daugelis jau svajoja apie savaitgalį. Tačiau astrologai įspėja, svajones gali sugriauti netikėta nesėkmė su finansais. Ragina du Zodiako ženklus būti irin atidžiais. Sužinokite savo birželio 8-osios horoskopą:

REKLAMA
REKLAMA

Avinas

Šiandien stropiai skaičiuokite pinigus ir būkite racionalūs, apdairūs, jei reikės tvarkyti turtinius, komercinius reikalus. Tiesa, situacija gali pareikalauti daugiau novatoriškumo, rizikos. Verta apie tai pagalvoti, bet skubėti nepatartina.

REKLAMA

Tauras

Norai priimsite informaciją, dvelkiančią intriguojamomis naujienomis. Tikriausiai pavyks kažką nustebinti. Arba jus pačius nustebins netikėtas svečias, susitikimas ar laiškas.

Dvyniai

Rutina, buitis šiek tiek gadins nuotaiką. Kita vertus, negalėsite pakęsti netvarkos, tad nesėdėsite rankų sudėję. Būkite atlaidesni ir švelnesni savo artimiesiems: juk visi daro klaidų bei kartais būna nekantrūs, sudirgę.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Derėtų bent šiek tiek atskleisti savo žaismingumą, originalumą, romantiškus jausmus, būti dosnesniems, antraip galimi nesusipratimai, nuoskaudos. Vakare nusimato neplanuota pramoga, pasimatymas.

Liūtas

Vilios pramogos, linksmybės, meilės pasimatymai. Tačiau gali užgriūti neplanuoti darbai arba pasireikš netikėtas sveikatos sutrikimas. Venkite piktnaudžiauti alkoholiu.

Mergelė

Tikėtinas emocinis stresas, jeigu nevaldysite savo instinktyvių troškimų ir būsite perdėtai priekabūs. Regis, atsiras kliūčių, bandant įgyvendinti naujoves. Arba jausite spaudimą iš šalies, raginantį elgtis neįprastai, rizikuoti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės

Galimas nepasitenkinimas seksualine arba finansine situacija. Galbūt norėsis viską iš esmės keisti, priimti reikšmingą sprendimą dėl jausmų bei santykių. Galite pasielgti taip, kaip jums nebūdinga.

Skorpionas

Diena bus neproduktyvi, jeigu būtinus reikalus, vizitus atidėliosite, tikėdamiesi, kad kažkas kitas viską padarys ar suras jums reikiamą informaciją. Galite gauti žinią iš užsienio arba iš švietimo, socialinės, teisėtvarkos institucijos.

Šaulys

Nekokia bus nuotaika ir savijauta, ypač jei nesiseka suplanuoti darbai arba nepavyksta išsiaiškinti asmeninių santykių. Gali atrodyti, kad antroji pusė, dalykiniai partneriai viską verčia ant jūsų pečių, naudojasi jumis.

REKLAMA

Ožiaragis

Šiandien nenustygsite vietoje. Galite tikėtis draugiškos paramos, praktiško patarimo ar intriguojamo pasiūlymo. Vis dėlto kol kas neskubėkite imtis ko nors naujo, ypač jei tai jums kainuotų nemažai pinigų.

Vandenis

Gali varginti ir kelti nerimą užkulisiniai reikalai, intrigos. Galbūt teks pasirūpinti ligoniu arba patys skųsitės sveikata. Energijos stoka neleis atlikti visų numatytų darbų. Jokiu būdu nepiktnaudžiaukite svaigalais.

Žuvys

Gana įdomi, nors nebūtinai sėkminga diena. Polėkio nestigs, o troškimas nuveikti ką nors neįprasta bus itin didelis. Vakare laukia staigmenos, netikėtumai. Sunku prognozuoti, nudžiugins tai, ar nuliūdins.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų