REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
9
40 metų trukusi moters kančia baigėsi „Facebook“: rasta nuotrauka atskleidė didžią paslaptį (nuotr. KMBC 9/Youtube)

Atskyrimas nuo vaikų tėvams tampa didžiuliu siaubu. Tailande gyvenančiai Lani toks siaubas tęsėsi daugiau nei 40 metų, rašo en.stories.newsner.com.

9

Atskyrimas nuo vaikų tėvams tampa didžiuliu siaubu. Tailande gyvenančiai Lani toks siaubas tęsėsi daugiau nei 40 metų, rašo en.stories.newsner.com.

REKLAMA

Lani per Vietnamo karą sutiko JAV karinių oro pajėgų karį – jaunuoliai įsimylėjo ir netrukus persikėlė į JAV bei čia susituokė. Porai gimė dvi mergaitės. Tačiau po dviejų metų šeima subyrėjo – pasirašiusi dokumentus su silpnomis anglų kalbos žiniomis Lani nesuvokė, kad visam laikui atsisakė savo dukrų. Mergaitėms – Starlai ir Jeannie - tuomet buvo 2 ir 3 metukai.

“Daug klausinėjome tėtį apie mamą ir jis niekuomet nieko blogo nėra pasakęs. Jis tik sakydavo, kad ji tikra tailandietė ir nemokėjo gerai kalbėti angliškai, tad jis mane, kad mums geriau augti su juo. Juk jis buvo karys ir galėjo mumis pasirūpinti geriau”, - “ABC news” sakė Starla.

Nepaisant tokios informacijos, tiek motina, tiek ir paaugusios dukros nuolat vykdė paieškas. Netgi su tėvo pagalba merginos, patikrinusios įvairias duombazes, nieko nerado.

REKLAMA
REKLAMA

“Dabar, kai pagalvoju apie viską, gali būti, jog jis tik stengėsi parodyti, kad padeda. Jis bandė mus apsaugoti arba bijojo, kad mus praras. Juk sakoma, kad visuomet yra trys istorijos – jo istorija, jos istorija ir tiesa”, - pasakoja Jeannie.

REKLAMA

Tačiau visai neseniai Starla gavo žinutę socialiniame tinkle “Facebook” iš vyro vardu Markas Szarmachas. Tai antrasis Lani vyras, kuris ilgus metus žmonai padėjo ieškoti jos dukrų.

“Lani labai norėjo jas rasti, tačiau nežinojo, kaip. Ji turėjo labai mažai informacijos. Ji dažnai raudodavo ir kalbėdavo apie savo dukras, kurias tikėjosi kada nors surasti”, - pasakoja vyras.

Vyro paieškas itin apsunkino tai, kad dėl Lani akcento jis nebuvo tikras dėl mergaičių vardų. Tuo tarpu paieška pagal mergaičių tėčio vardą irgi nedavė gerų rezultatų, nes jis buvo itin dažnas ir populiarus – Johnas Thompsonas. Galiausiai po daug metų jam pavyko – jis aptiko Jeannie Toomey paskyrą “Facebook” – apžiūrėjęs nuotraukas suprato, kad rado tai, ko ieškojo.

Pamačius Jeannie Toomey vaikystės nuotrauką Lani suprato, kad 40 metų širdgėla baigėsi. Susisiekę per “Facebook” šeima susitiko per savaitę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų