REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
„Tiketa“ duomenimis, 2006 metais renginių lankytojai pasinaudojo daugiau nei 50 tūkst. internetu įsigytų ir buitiniu spausdintuvu atspausdintų bilietų. Šie duomenys 5 kartus viršija 2005 metų rezultatus, kuomet tokių bilietų skaičius nesiekė 10 tūkstančių.
„Itin sparčiai besikeičiantys renginių lankytojų įpročiai leidžia prognozuoti, kad 2010 metais daugelis jau nebeprisimins šiandien vis dar įprastos tradicijos bilietų ieškoti kasose“, - sakė „Tiketos“ generalinis direktorius Ernestas Kačerauskas. Anot jo, vien praėjusių metų gruodžio mėnesį buitiniais spausdintuvais buvo atspausdinti 8 tūkst. internetu įsigytų bilietų.
Pasak E.Kačerausko, daugelis besinaudojančiųjų kompiuteriu, turi galimybę naudotis ir interneto paslaugomis bei spausdintuvu. „Šie trys komponentai suteikia galimybę bilietus įsigyti neišeinant iš namų ar biuro ir aplenkiant galimas eiles bilietų prekybos taškuose. Šiuo metu rinkoje nėra patogesnio ar greitesnio būdo nusipirkti bilietą“, - teigė E.Kačerauskas.    
„Tiketa“ sukurtas ir naudojamas elektroninis bilietas 2006 metų pabaigoje buvo pripažintas naudingiausiu šalies gyventojams sprendimu internete. Bendrovė tapo Informacinės visuomenės plėtros komiteto prie LR Vyriausybės (IVPK) skelbto konkurso „Naujasis knygnešys“ nugalėtoja.
„Tiketa“ iki šiol rinkoje analogų neturinčią unikalią elektroninių bilietų platinimo sistemą pristatė prieš dvejus metus. Praėjusiais metais šios sistemos galimybės buvo išplėstos. Atnaujintoje interneto svetainėje www.tiketa.lt bendrovė pirmoji pasiūlė ne tik bilietus į renginius, bet ir dovanų kuponus įvairioms prekėms bei paslaugoms. Internetu įsigytus kuponus, kaip ir bilietus į renginius, galima atsispausdinti paprastu spausdintuvu.
Šiuo metu elektroninius bilietus jau galima įsigyti praktiškai į visus renginius, į kuriuos bilietus platina „Tiketa“. Per dvejus metus bendrovė į modernios bilietų platinimo sistemos tobulinimą investavo daugiau nei milijoną litų.
„Tiketa“ renginių lankytojams pasiūlė dar vieną unikalią naujovę – mobilųjį bilietą. Jį gali įsigyti kiekvienas, perkantis bilietus interneto svetainėje ir turintis mobiliajame telefone aktyvuotą WAP paslaugą.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų