REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
4
Svarbi žinia
4

 

Londono centre esančiame prabangiame viešbutyje „Mandarin Oriental“ trečiadienį įsiplieskus gaisrui, į nelaimės vietą atvyko dešimtys ugniagesių, pranešė pareigūnai.

REKLAMA
REKLAMA

 

Priešgaisrinė tarnyba informavo, kad gaisrą ant Naitsbridže – prabangiame rajone Londono centre, kuriame veikia parduotuvė „Harrods“ – esančio 12 aukštų pastato stogo gesina „apie 120 ugniagesių“ ir 20 automobilių.

REKLAMA

Ugniagesių teigimu, nuo liepsnų „kyla daug dūmų“, ir ugnis yra „labai matoma“, o gaisro priežastis „šiuo metu nėra žinoma“.

Apie nelaimę pareigūnai buvo informuoti apie 15 val. 55 min. vietos (17 val. 55 min. Lietuvos) laiku.

„Žinome, kad „Mandarin Oriental“ viešbutyje Londono Haid parke kilo gaisras, ir kad į viešbutį atvyko ugniagesių komanda“, – sakė vienas viešbučio atstovas.

„Kadangi padėtis tebesiklosto, dabar negalime atskleisti daugiau detalių – tai padarysime artimiausiu metu“, – pridūrė jis.

REKLAMA
REKLAMA

Dėl gaisro buvo uždarytos judrios gatvės, vedančios į tą viešbutį. Jis įsikūręs 1902 metais atidarytame pastate, kurį 1996-aisiais įsigijo „Mandarin Oriental“. Viešbutyje yra 198 numeriai.

Londono transportą prižiūrinti institucija „Transport for London“ paskelbė, kad įėjimas į Naitsbridžo metropoliteno stotį buvo uždarytas „paprašius avarinėms tarnyboms“.

Televizijos laidų vedėja Anna Whiteley (Ana Vaitli) parašė socialiniame tinkle "Twitter", kad ji buvo evakuota iš viešbučio.

„Ką tik buvau evakuota iš viešbučio „Mandarin Oriental“... Tai visiška beprotybė! Esu sužavėta, kaip organizuotai buvo užtikrintas visų saugumas“, – sakė ji.

Tuo tarpu Londono greitosios pagalbos tarnyba pranešė, kad į incidento vietą buvo išsiųsti keli automobiliai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų