REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Cristiano Ronaldo neseniai prisijungė prie pasaulio futbolo čempionatui besirengiančios Portugalijos rinktinės.

Cristiano Ronaldo neseniai prisijungė prie pasaulio futbolo čempionatui besirengiančios Portugalijos rinktinės.

REKLAMA

2016-aisiais metais Europos čempionais tapę portugalai Rusijoje vyksiančio turnyro B grupėje kovos prieš Ispanijos, Maroko ir Irano futbolininkus.

Vos tik atvykęs į Portugalijos rinktinės stovyklą, Cristaino Ronaldo sulaukė daug klausimų apie savo ateitį, tačiau žvaigždė atsisakė žiniasklaidai pateikti naujų faktų šia tema.

Po laimėto UEFA Čempionų lygos finalo portugalas mįslingai užsiminė apie galimą pasitraukimą iš Madrido „Real“ klubo.

Tada penkis kartus auksinį kamuolį laimėjęs C.Ronaldo fanams žadėjo pranešti apie savo ateitį artimiausiu metu, bent jau iki pasaulio futbolo čempionato pradžios.

Tačiau po skandalingai nuskambėjusios frazės praėjo jau daugiau nei dvi savaitės ir viskas, ką iki šiol girdėjome buvo daugiau paremta gandais, o ne konkrečiais faktais.

REKLAMA
REKLAMA

Ispanijos žiniasklaida neseniai skelbė, kad C.Ronaldo iškėlė ultimatumą Madrido ekipai ir reikalavo pateikti jam naują kontraktą, pagal kurį per savaitę uždirbtų įspūdingą 1,35 mln. svarų sumą.

REKLAMA

C.Ronaldo agentas Jorge‘as Mendesas buvo susisiekęs su „Real“ atstovais, tačiau šie nepanoro portugalui mokėti jo geidžiamos sumos.

Ispanijos dienraščiai taip pat mirga pranešimais, jog Cristiano Ronaldo labai nepatinka Madrido „Real“ klubo rodomas dėmesys Neymarui.

Brazilas praėjusią vasarą už rekordinius 222 mln. eurų iš „Barcelona“ klubo persikėlė į Paryžiaus „Saint Germain“ komandą.

Skelbiama, jog portugalas puikiai suvokia, jog norėdami įsigyti Neymarą „Real“ komandos vadovai bus priversti sumokėti milžiniškus pinigus.

REKLAMA
REKLAMA

Anot ispanų žiniasklaidos C.Ronaldo niekaip negali suprasti, kodėl karališkasis klubas turi pinigų Neymaro vilionėms, tačiau neranda pinigų pagerinti jo kontrakto sąlygoms.

Portugalas trokšta, jog Madrido klubo vadovai išpildytų jo seną troškimą uždirbti tiek pinigų, kiek „Barcelona“ klubas moka jo pagrindiniam konkurentui Lioneliui Messi.

Tačiau „Real“ klubas nėra nusiteikęs išpildyti šį jo norą ir labai panašu, jog C.Ronaldo išvyks iš Madrido, trimituoja Ispanijos žiniasklaidos atstovai.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų