REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
27
Vikė Malašauskaitė (tv3.lt fotomontažas)

Vos šešiolikos Viktorija Malašauskaitė jaunimo tarpe geriau žinoma kaip Vikė. „YouTube“ kanale prieš beveik ketverius metus vaizdo įrašais dalintis pradėjusi mergina žaibiškai išpopuliarėjo – šiandien jos socialiniuose tinkluose beveik po 50 tūkstančių sekėjų.

27

Vos šešiolikos Viktorija Malašauskaitė jaunimo tarpe geriau žinoma kaip Vikė. „YouTube“ kanale prieš beveik ketverius metus vaizdo įrašais dalintis pradėjusi mergina žaibiškai išpopuliarėjo – šiandien jos socialiniuose tinkluose beveik po 50 tūkstančių sekėjų.

REKLAMA

Socialinėje erdvėje paviršutiniškos ir arogantiškos veikėjos Vikės įvaizdį sukūrusi jaunuolė asmeniniame gyvenime – nuoširdi ir atvira. „Personažas turi savų pliusų ir minusų, tačiau tai padeda atsiriboti. Labai svarbu nusibrėžti ribą, kur tu, o kur personažas, nes kitaip gali pakenkti sau“, - teigia ji.

13-os pradėjo savo kelią 

Vos trylikos vlogus kurti pradėjusiai Vikei ši idėja kilo spontaniškai: „Neturėjau, ką veikti“, - atvirai rėžia ji. „Tuo metu buvo labai didelė paklausa: žmonės ieškojo naujų veiklų, norėjo kurti. Pamaniau, kad tai yra labai įdomus užsiėmimas, kuriame trūko žmonių nuoširdumo, dėl to pradėjau kurti“, - sako V. Malašauskaitė.

REKLAMA
REKLAMA

Kalbėti prieš kamerą ir rodyti savo asmeninį gyvenimą, kuo toliau, tuo dažniau, išdrįsta vis daugiau žmonių. Tiesa, Vikė tikina, kad jai perlipti per save nebuvo sunku: „Niekuomet nebuvau nedrąsi, todėl ir kalbėti prieš kamerą nebuvo sudėtinga. Žinoma, esu nedrąsi ten, kur mane vertina balais: man sunku kalbėti prieš klasę, ateiti į egzaminą, nes mintis apie vertinimą neleidžia atsipalaiduoti“, - teigia socialinių tinklų žvaigždė.

REKLAMA

Mergina tvirtina, kad kelerius metus trukęs vloginimas socialiniuose tinkluose, šiandien jai atnešė daug naudos – ne tik finansų, bet taip pat ir pažinčių.

„Mano draugų tarpe bendraamžių – labai mažai. Vlogai man garantavo labai daug pažinčių su įvairiais žmonėmis, dėl to esu labai laiminga, nes skirtingi žmonės man padėjo plačiau žiūrėti į pasaulį“, - sako Vikė.

Nemėgsta fotografuotis su sekėjais

Priešingai nei daugelis – V. Malašauskaitė nemėgsta fotografuotis su savo sekėjais. Pasak jos, Lietuvoje to nereikėtų sureikšminti: „Labai nesmagu, kai žmonės pribėga prie tavęs ir tave sudievina. Niekuomet nesifotografuoju su žinomais žmonėmis tik tam, kad turėčiau, ką parodyti draugams, geriau – spaudžiu ranką ir šnekuosi bei diskutuoju. Nuotrauka yra tik įrodymas aplinkiniams, tačiau visiškai betikslis“, - teigia jaunuolė.

REKLAMA
REKLAMA

Nors Vikė dar tik baigia dešimtą klasę, jau dabar ji galvoja apie savo ateitį. Jos pasirinkimuose – psichologija, marketingas, aktorystė. „Norėjau būti mokytoja, tačiau tai per daug sudėtingas, nors ir nuostabus, darbas. Tu išlydi labai daug žmonių į gyvenimą, gali padėti jiems suvokti, kad Lietuva – nuostabi šalis, pakeisti jų pažiūras“.

Įvaizdis slepia tikrąjį veidą

Socialiniuose tinkluose nuomonės formuotojos dažnai reklamuoja įvairias paslaugas, dekoratyvinę kosmetiką, aprangą. Vis dėlto tai, pasak Vikės, slepia tikrąjį jos veidą.

„Aš nesu tik makiažas bei rūbai: mėgstu teatrą, knygas, bendrauti su žmonėmis, spręsti problemas. Mąstau daug giliau ir daugiau, nei atrodo, tačiau tai slepia sekėjų noras matyti tik materialius dalykus, o ne ieškoti atsakymų į gyvenimo klausimus“, - teigia ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Sulaukė tėvų palaikymo

Į socialinius tinklus V. Malašauskaitė įsitraukė būdama vos trylikos, todėl šios veiklos jos tėvai nepalaikė. „Kai jie pamatė, jog tapau įdomi didesniam kiekiui žmonių, mane pastebi įmonės, pradėjo patys skatinti. Tėtis vis pamoko marketingo paslapčių, pataria ką nors, galime laisvai kalbėti verslo klausimais. Mama taip pat palaiko. Žinau, kad jie visada yra šalia manęs ir dėl to juos beprotiškai branginu“, - šypteli Vikė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų