REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
30
Renginio akimirka (nuotr. Loretos Kondratės)

Į Kaune, įvaizdžio salone 313 „Rolė“ surengtą vasarišką vakarą pakviesti svečiai abstulbo – tokio ryškaus tąkart stiliaus meistrams savo išvaizdą patikėjusių garsių moterų pasikeitimų niekas nesitikėjo.

30

Į Kaune, įvaizdžio salone 313 „Rolė“ surengtą vasarišką vakarą pakviesti svečiai abstulbo – tokio ryškaus tąkart stiliaus meistrams savo išvaizdą patikėjusių garsių moterų pasikeitimų niekas nesitikėjo.

REKLAMA

„Galvojau, jog Rimai tiesiog pašukuos plaukus ir padarys makiažą. O čia... Kerinčiai!“, - komplimetų savo žmonai Rimai negailėjo grupės „Rondo“ lyderis Aleksandras Ivanauskas – Fara.

Be jos įvaizdžio salone 313 „Rolė“ pirmąjį birželio sekmadienį apsilankė ir žinoma šokėja Eglė Straleckaitė-Daugėlė bei televizijos gelbėtoja Gerda Žemaitė.

„Rima – labai egzotiškų bruožų, graži moteris. Labai jaunatviška, nuoširdi, gera mama ir net močiutė. Šiai moteriai – metas žydėti ir skirti laiką sau. Ji – tarsi iš serialo nužengus aktorė, ne lietuviška, kitokia. Todėl buvo nuspręsta pabrėžti jos gymio ypatumus“, - pasakojo įvaizdį R. Ivanauskienei kūrusios ir atlikusios Džiuljeta Vėbrė ir Lina Veikelienė.

REKLAMA
REKLAMA

Meistrės parinko atnaujinti savo įvaizdį sutikusiai Rimai šiek tiek šviesesnius plaukų tonus, pereinančius sruogomis į kapučino kavos aspalvius, kas suteikė veido spalvai dar didesnį įdegio, vasaros atostogų, jaunatviškumo, lengvumo įspūdį.

REKLAMA

„Viena iš šios vasaros tendencijų kalbant apie plaukus yra rudų ir karamelinių atspalvių derinimas tarpusavyje“, - sakė D. Vėbrė.

„Mano plaukai labai gerai priima dažų spalvą. Net jei būna nurodyta, kad ji išsilaikys vos kelias savaites, man taip neįvyksta!, - su šypsena kalbėjo E. Straleckaitė Daugėlė, į įvaizdžio salono 313 „Rolė“ meistrių Ugnės Petraitytės ir Violetos Augulytės siūlomus pasikeitimus iš pradžių reagavusi kiek atsargiai, - Bet jei būčiau žinojusi, koks bus tikras rezultatas... Nuo šiol čia būsiu drąsesnė!“.

REKLAMA
REKLAMA

Žinomai šokėjai jau yra tekę išmėginti įvairius įvaizdžius – jos plaukai yra buvę kaštono, lapės, ugnies, vyšnių spalvos. Dėl pastarosios vienu metu Eglė bičiulių net buvo vadinama „Čere“ (cherry iš anglų kalbos išvertus reiškia vyšnią).

„Nors įsitikinau, kad labiausiai žmogui tinka jo „gimtoji“ plaukų spalva. O aš esu natūrali šviesiaplaukė“, - sakė E. Straleckaitė Daugėlė.

Pasak meistrių, Eglė yra linksmas, pozityvus žmogus, profesionali šokėja, dabar jau žmonos bei mamos rolėse gyvenanti moteris.

„Joje tiek daug tikros meilės, švelnumo, šilumos. Daug personažų vienoje asmenybėje, tačiau jai svarbiausia šiuo metu mamos rolė. Būtent ją mes ir pasistengėme išryškinti, kad be didelių pastangų ir dažnų lankymųsi salone visuomet atrodytų nepriekaištingai“, - kalbėjo U. Petraitytė ir V. Augulytė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jos pasirinko Eglei atlikti šiuo sezonu vieną populiariausių dažymo būdų – kalifornietiškąjį, sukuriantį saulėje nugairintų plaukų efektą.

Bene labiausiai pasikeitimų metu neatpažįstama tapo G. Žemaitė, sulaukusi daugybės išvydusiųjų galutinį rezultatą komplimentų.

„Jos spalvos tipas – vasara, todėl Gerdai tinka vidutinio šviesumo spalvos, suteikiančios švelnumo, linksmumo“, - sakė įvaizdį televizijos žvaigždei kurusios Vaida Kondrotienė ir Lina Samerdokienė.

Anot jų, viena iš šios vasaros tendencijų yra didelės plaukų apimties sukūrimas smulkių garbanų pagalba – 80 – ųjų disko arba net afro stiliaus šukuosenos.

„Vis žiūriu į veidrodį ir galvoju, kad tai – ne aš!“, - juokėsi G. Žemaitė.

Ji pridūrė, jog valiūkiška šukuosena tarsi ragina užsidėti riedučius ir pasiduoti vasaros šėlsmui.

REKLAMA

„Gerai, kad turiu namų raktą, nes vyras turbūt vargiai atpažins“, - šmaikštavo pašnekovė.

G. Žemaitė pasakojo niekuomet iki šiol „neišbandžiusi“ smulkių garbanėlių šukuosenos.

„Ir plaukai rožinės spalvos nebuvo niekada!“, - pridūrė ji.

Bebaigdama vidurinę mokyklą ji tapo juodaplauke. Vėliau smalos ryškumo spalvą paįvairino mėlynomis sruogomis.

„Buvau ir oranžinė, ir blondinė. Bet man labiausiai tinka šaltesni plaukų tonai“, - sakė G. Žemaitė.

Vakaro, kuriam dirigavo žinomas renginių vedėjas Dainius Martinaitis, metu pasikeitimų dalyvės pasipuošė dizainerės Gintarės Ačaitės suknelėmis.

„Visi esame skirtingi – skirtingų formų, spalvų, charakterių, gyvenimo būdo. Kiekvienas turime savų tikslų ir atliekame pačių pasirinktas gyvenimo roles.

Dėl šių ir dėl daugelio kitų priežasčių nereikėtų aklai sekti mados tendencijų, o tiksliai žinoti, kas tau konkrečiai tinka ir kodėl. Tuomet, kuriant įvaizdį, jau galima atsižvelgti ir į nūdienos stiliaus aktualijas“, - pasakojo renginio, kurio tema buvo „Surask savo rolę“, iniciatorė D. Vėbrė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų