REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
46
Anžela Adamovič ir Žygimantas Gečas (tv3.lt fotomontažas)

Praėjusią vasarą susituokusi TV3 muzikinio projekto „X Faktorius“ pora – Anžela Adamovič ir Žygimantas Gečas – šiuo metu gyvena pačiomis nuostabiausiomis akimirkomis.

46

Praėjusią vasarą susituokusi TV3 muzikinio projekto „X Faktorius“ pora – Anžela Adamovič ir Žygimantas Gečas – šiuo metu gyvena pačiomis nuostabiausiomis akimirkomis.

REKLAMA

Šiandien paaiškėjo, jog vos prieš kelias dienas, rugpjūčio 10 d., sutuoktiniai susilaukė pirmagimio. Porai gimė berniukas, kuriam jiedu skyrė Žako vardą. Sūnus gimė 50 cm. ūgio ir beveik 3 kg. svorio. 

Žymi moteris savo Instagram paskyroje pasidalijo jautria žinute bei pirmagimio nuotrauka. A. Adamovič vaikelį apibūdino judviejų su vyru liūtu ir karaliumi.

„Ar laimė turi ribas? Esu ne kartą pajautusi, jog tai - laimingiausia mano gyvenimo diena. Suprantu, kad laimė turi įvairias formas, tačiau ši laimė tikrai tikrai yra galingiausia iš visų.

Rugpjūčio 9 diena yra mūsų vestuvių metinės. Šiemet jos pirmosios ir popierinės. Tačiau ne popierinę dovaną mums padovanoti nusprendė aukščiausiosios pasaulio jėgos.

REKLAMA
REKLAMA

Rugpjūčio 8d. ryte, mano pilvuke, prasidėjo gasdinanti ramybė, kurios "dėka" mes išsigandusiais veidais puošėm baltas Trakų ligoninės palatos sienas. Per anksti. Taip galvojome visi, tik ne Jis.

REKLAMA

Atėjus mūsų metinių dienai, vakarop prasidėjo tai, ko laukėm jau laaabai ilgai.

Skausmas, stresas, baimės - viskas dingo, kai lygiai lygiai 02:00 ankstų penktadienio rytą mūsų gyvenimus pakeitė Jis.

Nemeluosiu, verkėm didelėm ašarom. Didelėm, nes laimė mažom ašarom skruostais nerieda.

Mažas, kad net bijai paliest, bet įsivaizduok, koks didelis, kad keičia mūsų su Žygimantu gyvenimus ypatingai stipriai. Nesusigaudančios akys, negarsus rėkimas, verksmas be ašarų - visa tai, ką daro mūsų mažasis pirmomis akimirkomis.

Jis visiškai sveikas, stiprus ir mielas.

Jau rugpjūčio 13d. grįžom namo, o jam patinka naujų namų kvapas. Mums patinka, kad jam patinka. Jis mums jau dabar pats gražiausias

REKLAMA
REKLAMA

Pasauly. Mokomės, todėl tikimės, kad jis nepyks už mūsų nerangumą.

Mylim su Žygimantu vienas kitą, mylim Jį, jaučiam, kad Jis mus taip pat. 

Sveikas atvykes į šį Pasaulį, sūnau.

P.S. laimė neturi ribų“, savo socialinio tinklo Instagram paskyroje rašė mama tapusi A. Adamovič. 

 

 

 

 

Ar laimė turi ribas?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų