REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
21
Monika Linkytė (nuotr. Organizatorių)

Oficialiai patvirtina: dainininkė Monika Linkytė ir garsusis gospelo choras „London Community Gospel Choir“ surengs išskirtinį koncertą Trakuose.

21

Oficialiai patvirtina: dainininkė Monika Linkytė ir garsusis gospelo choras „London Community Gospel Choir“ surengs išskirtinį koncertą Trakuose.

REKLAMA

Rugpjūčio 12 d., sekmadienį, viduramžius menančioje Trakų pilyje M. Linkytė koncertuos kartu su garsiuoju choru.

Bendras lietuvių dainininkės ir anglų gospelo choro pasirodymas jau dabar yra vadinamas vienu iš įdomiausių metų koncertų. Pasaulinę šlovę pelnęs choras „London Community Gospel Choir“ praeityje koncertavo su Madonna, Kylie Minogue, Stingu, Paulu McCartney, Tina Turner ir kitomis ryškiausiomis muzikos žvaigždėmis.

Tai bus pirmasis choro „London Community Gospel Choir“ koncertas ne tik Lietuvoje, bet ir Baltijos šalyse.

„Nuo tos dienos, kai choras patvirtino mūsų bendrą projektą, negalėjau ramiai miegoti, visa spirgėjau savyje ir netvėriau iš džiaugsmo, tad labai labai gera, kad pagaliau šia naujiena galiu pasidalinti su visais, – džiūgauja Monika. „Kaip nerealu, kad vienas labiausiai pasaulyje vertinamų gospelo chorų savo magiškais balsais palepins ir lietuvaičių ausis. Šis bendras mūsų projektas man yra didelė laimė ir garbė.“

REKLAMA
REKLAMA

Neseniai savo kūrybos dainų mini-albumą „Old Love“ išleidusi M. Linkytė intesnyviai ruošiasi pasirodymui Trakų pilyje. Čia vyksiančiame koncerte bus pristatyta neeilinė programa.

REKLAMA

„Klausytojams ruošiame ne tik savo solinius pasirodymus, bet kartu repetuojame ir bendrą rinktinių kūrinių programą, kuri turėtų patikti kiekvienam, nors kartą girdėjusiam gyvai atliekamą gospelo muziką. Ji pilna galingos energijos, užpildančios ne tik klausytojo širdį, bet tarsi įelektrinančios visą supančią aplinką“, – įspūdžiais dalinasi Monika.

Tuo pačiu metu atlikėja dirba ir prie naujo albumo kūrinių, kurie daugeliui melomanų ir netgi dainininkės senų gerbėjų turėtų tapti malonia staigmena. Keletą iki šiol niekur negirdėtų dainų bus galima išgirsti ir didžiausiame šią vasarą Monikos koncerte su choru „London Community Gospel Choir“.

REKLAMA
REKLAMA

Bendruose projektuose prestižinėse „Grammy“, „Brit Awards“, „X Faktoriaus“ scenose su legendiniais atlikėjais pasirodęs choras šiemet švenčia savo 35-ąjį jubiliejų. Iki giliausių sielos gelmių prasiskverbianti choro „London Community Gospel Choir“ muzika skambėjo ir 90-ojo Didžiosios Britanijos karalienės Elžbietos II gimtadienio proga. Choro atliekama muzika dažnai skamba prieš futbolo čempionatų varžybas „Wembley“ stadione ir Londono koncertų rūmuose „Royal Albert Hall“ vykstančių renginių metu. „London Community Gospel Choir“ yra ir nuolatiniai garsiojo „Glastonbury“ festivalio dalyviai.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų