REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
8
Parodė, kaip gaminti vištienos medalionus

Pats metas naminiams vištienos kepsneliams! Jų skonis ir aromatas nepaliks abejingų. Valgysite ir kitą kartą norėsite pagaminti jų daugiau, nes jie gardūs ne tik ką tik iškepti, bet ir atvėsę. 

8

Pats metas naminiams vištienos kepsneliams! Jų skonis ir aromatas nepaliks abejingų. Valgysite ir kitą kartą norėsite pagaminti jų daugiau, nes jie gardūs ne tik ką tik iškepti, bet ir atvėsę. 

REKLAMA

Jums reikės:

500g vištienos faršo, 50g fetos sūrio, 30g sudžiuvusio batono trupinių + apvoliojimui (galima pakeisti džiuvesėliais), 1/2 svogūno, 1 kiaušinio, 2 skiltelės česnako, poros čiobrelio šakelių lapelių, 1/2 džiovinto čili pipiro (arba čili mitelių pagal skonį) žiupsnelio džiovintų čiobrelio, žiupsnelio druskos, žiupsnelio cukraus.

Viską gerai permaišyti ir įtrupinti fetos sūrį. Atsargiai permaišyti, kad viskas tolygiai pasiskirsytų, bet sūris labai nesuirtų.

Su žiedu ar rankomis suformuoti nedidelius medalionus. Apvolioti viršų ir šonus trupiniuose. Kepti įkaitintoje keptuvėje su trupučiu sviesto ant vidutinės ugnies, kol abi pusės taps auksinės.

Pateikti su šviežiomis salotomis.

Recepto šaltinis: http://skanuskasneliai.blogspot.com  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų