REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tris kartus iš eilės UEFA Čempionų lygos turnyrą laimėjusio Madrido „Real“ klubo vadovai vasarą darbuosis pasiraitoję rankoves.

Tris kartus iš eilės UEFA Čempionų lygos turnyrą laimėjusio Madrido „Real“ klubo vadovai vasarą darbuosis pasiraitoję rankoves.

REKLAMA

Ketvirtadienį netikėtai atsistatydino komandos treneris Zinedine‘as Zidane‘as, o iškart po laimėto Čempionų lygos finalo Kijeve apie galimą pasitraukimą iš ekipos užsiminė ir lyderis Cristiano Ronaldo.

Negana to, žiniasklaidos atstovai jau kuris laikas kalba apie tai, jog karališkojo klubo atstovai visais būdais siekia į savo komandą prisivilioti brangiausią pasaulio futbolininką Neymarą.

Kiekvieną Ispanijos sostinės komandos žingsnį akylai stebintis futbolo ekspertas Rikas Sharma ispanų žiniasklaidai atskleidė manantis, jog C.Ronaldo būtų laimingas, jeigu „Real“ pavyktų jį parduoti.

Anot apžvalgininko tiek Ispanijos klubo vadovai, tiek ir pats portugalas supranta, jog abiem pusėms geriausias sprendimas būtų išsiskirti.

REKLAMA
REKLAMA

Todėl vasarą Madrido komandos vadovybė sieks visais įmanomais būdais parduoti C.Ronaldo.

„C.Ronaldo nori uždirbti dvigubai daugiau. L.Messi gauna 40 mln. eurų per metus, tuo metu portugalas iš „Real“ uždirba 20 mln. eurų.

REKLAMA

Akivaizdu, jog C.Ronaldo nori gauti bent tiek, kiek „Barcelona“ komandoje uždirba argentinietis. Tačiau „Real“ delsia pildyti šį portugalo norą, todėl jų keliai labai panašu, jog gali išsiskirti“, – ispanų žiniasklaidai tvirtino R.Sharma.

Anot jo, didžiausia problema yra ta, kad nedaug klubų išgali nupirkti Cristiano Ronaldo.

Apžvalgininkas užsimena ir apie galimą portugalo ir Paryžiaus „Saint Germain“ ekipai priklausančio Neymaro rokiruotę.

„Visai realu, jog Cristiano Ronaldo ir Neymaras apsikeistų komandomis. Galbūt tai ir atrodo neįtikėtinai, tačiau pasaulis yra matęs ir keistesnių įvykių. Žinoma, išpildyti tokį sandorį abiem klubams būtų pakankamai sudėtinga“, – pastebėjo R.Sharma.

REKLAMA
REKLAMA

Pats C.Ronaldo sirgaliams žadėjo apie savo ateitį paskelbti kuo greičiau.

„Artimiausiu metu ruošiuosi pranešti apie ateities planus. Nenoriu, jog mane aistringai palaikantys fanai ilgai dėl manęs nerimautų. Aš retai kalbu, bet kai kalbu – kalbu daug“, – prieš kelias dienas teigė C.Ronaldo.

Portugalas prisipažino, kad po laimėto finalo Kijeve galėjo susilaikyti ir viešai neprasitarti dėl galimo išvykimo iš Madrido.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų