REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmasis vasaros šeštadienis kupinas intrigų. Astrologai teigia, kad vieniems jas išnarplioti šiandien bus itin paprasta, tačiau kitiems gali tekti nemenkai paplušėti.

Pirmasis vasaros šeštadienis kupinas intrigų. Astrologai teigia, kad vieniems jas išnarplioti šiandien bus itin paprasta, tačiau kitiems gali tekti nemenkai paplušėti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Avinas Šiandien užsiimkite menine kūryba, mąstykite, svajokite, nes praktiniai reikalai spręsis sunkiai. Gali susitrukdyti numatyta išvyka. Galbūt sužinosite apie užkulisines intrigas. Reikia itin saugotis avarijų, lėtinių ligų paūmėjimo, vagysčių.

REKLAMA

Tauras Aktyvi, energetiška diena. Galimas kūrybinės energijos pliūpsnis. Tačiau vakare gali susvyruoti kai kurie planai, įsitikinimai. Išties lengva apsigauti ar suklaidinti kitus. Sakykite ir darykite tik tai, dėl ko neabejojate, venkite svaigalų.

Dvyniai Tikriausiai savo pastangas nukreipsite į gerovės, materialinio pagrindo kūrimą. Tiktų ieškoti naujų uždarbio galimybių, bet nelabai patartina eksperimentuoti verslo reikaluose.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys Su gerai pakabintu liežuviu, sugebėjimu gražbyliauti gebėsite išlaviruoti bet kokioje situacijoje ir ją pakreipti savo naudai. Bendravimo procese ir kitiems leiskite būti savimi, neribokite jų minčių, iniciatyvos, tuomet išties bus įdomu.

Liūtas Dideliems užmojams šiandien stokosite jėgų ir realių galimybių. Geriau būtų nekelti nei sau, nei kitiems ypatingų reikalavimų, pretenzijų. Nukreipkite savo dėmesį į šeimą, artimuosius.

Mergelė Nepirškite savo nuomonės visur, kur tik galite. Veiksmingiau būtų pateikti savo poreikius kaip diskusijų objektą ir surasti bendraminčių. Akivaizdu, kad neatsisakysite pasilinksminti, jei atsiras smagi draugija.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės Neužmeskite nebaigtų darbų ir nieko nepalikite savieigai. Išgirsta naujiena ar pasiruošimas kelionei, pasimatymui, pristatymui sukels emocijų, nerimo. Verčiau nepasikliaukite nepatikrinta informacija.

Skorpionas Trokšite darnos, tarpusavio supratimo, tačiau ne visi tai teisingai supras. Kai kuriems aplinkiniams atrodys, kad bandote primesti savo nuomonę bei principus, arba turite slaptų ketinimų.

Šaulys Tikriausiai pajusite, kad nelengva atsisakyti kai kurių sumanymų, keisti planų, nors tai ir reikalinga. Būkite apdairesni tvarkydami meilės reikalus: ne viskas bus vertinga, kas žibės ir masins.

REKLAMA

Ožiaragis Gali pritrūkti jėgų ar lėšų atlikti norimą darbą, prastumti naudingą projektą. Galbūt kažkokios įtakingos jėgos statys užkardas, vers daryti apylankas. Geriausiai seksis bendrauti su priešinga lytimi. Galimas romantiškas nuotykis.

Vandenis Šiandien teks rimčiau paplušėti. Bet tai išeis į naudą: įgysite daugiau įgūdžių, patirties, ugdysite valią. Blogiau, jei neturite kuo užsiimti. Tuomet keistas nerimas gali paskatinti įsivelti į kokią nors nešvarią avantiūrą.

Žuvys Trauks komandinis darbas, visokie susiėjimai, kolektyviniai renginiai. Galite kažko siekti vedami spontaniško troškimo.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų