REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Naglio Šulijos savaitės horoskopas

Prasidėjus vasarai, palankus metas ne visiems Zodiako ženklams. Naglis Šulija atskleidė, kuriuos ženklus itin lydės romantiški jausmai. Sužinokite, kas laukia jūsų ateinančią savaitę. Horoskopas savaitei 2018 06 04 – 10 d. d.

12

Prasidėjus vasarai, palankus metas ne visiems Zodiako ženklams. Naglis Šulija atskleidė, kuriuos ženklus itin lydės romantiški jausmai. Sužinokite, kas laukia jūsų ateinančią savaitę. Horoskopas savaitei 2018 06 04 – 10 d. d.

REKLAMA

Avinas.

Darbai darbe apmirę ar bent įprasto dydžio ir lygio, kur nors skubėti ar įsitempti nevers, taigi liks daug laiko susitikimams su draugais, skaitymui, naršymui, galima nueiti pažiūrėti ko nors įdomaus ir panašiai. Visgi vyraus dalykinės temos. Namie – grožio ir jaukumo kūrimo metas.

Jautis.

Su darbu susijusios aplinkybės gali priminti variklį, kuris riaumoja garsiai, bet galios neišvysto. Jei jau taip, palaukite – netolimoje ateityje viskas susitvarkys, o kol kas galima tvarkyti piniginius, turtinius reikalus, ieškoti galimos naudos – jos tikrai sulauksite.

Dvyniai.

Būsite labai greiti, iškalbingi, bus lengva savo žiniomis ir kompetencija įtikinti visus, ką tik reikia, bus lengva ko nors mokytis ar mokyti kitus, ieškoti reikalingų žinių ir taip toliau. Žodžiu, bus lengva būti savimi, dėl to ir dalykinius, ir asmeninius reikalus tvarkysite labai lengvai.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys.

Dabar gali būti svarbu ne tai, ką ir kaip darote, o ką jaučiate. Mat jausmingumas dabar bus išaugęs, tik savaitės pradžioje gali susidurti su tam tikromis kliūtimis ar pasipriešinimu. Tai laikina, netrukus viskas susitvarkys, ir vėl bus lengva kurti grožį bei malonius jausmus ir sau, ir apie save.

REKLAMA

Liūtas.

Pojūtis, kad gyvenimas slinks tingaus katino žingsniu, gali būti visai teisingas. Mat darbe darbo tikrai nebus daugiau nei įprasta, o namie – viskas taip kaip įprasta. Taip ir galima būtų slinkti per kasdienybę, bet, atrodo, iš visiško stingulio išgelbės artimi draugai – susitikti bus tikrai smagu.

Mergelė.

Atrodo, tinginiauti nebus kada – darbe gali būti nemažai darbo, reikalų tvarkymo, visokių pareigų ir panašiai. Žodžiu, teks suktis sparčiai. Žinoma, naudos iš to irgi bus. Smagų susitikimą su draugais galbūt teks atidėti savaitės pradžioje, bet antroje jos pusėje jis tikrai įvyks.

REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės.

Darbe gali galima tikėtis ne tiek darbo, kiek kažkokių vasarai būdingų malonių aplinkybių, smulkmenų. Tiesa, savaitės pradžioje ne visos jos gali pavykti. Palankus metas kelionėms ar dalykiniams ryšiams su užsieniu palaikyti. Vis labiau patiks sportinio tipo pramogos.

Skorpionas.

Bene daugiausia dėmesio norėsis skirti namams, šeimos reikalams – čia tikrai bus tvarkytinų dalykų. Tačiau įsibėgėti šioje srityje bus sunkoka. Laimė – tik kol kas, ateityje viskas judės daug sparčiau. Palankus metas ieškoti papildomų finansinių išteklių savo veiklai plėsti.

Šaulys.

Dabar labai daug priklausys ne nuo jūsų valios ar veiksmų, o nuo to, ką veikia, kur link viską kreipti siūlo kitas, greičiausiai artimas asmuo, dalykinis partneris ar partneriai. Atrodo, ta anos pusės iniciatyva bus visai nebloga, beliks tik ja pasinaudoti ir... nepastebimai pakreipti sau naudinga linkme, jei tik reikės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis.

Svarbios gali būti dvi temos – pinigai ir santykiai. Stengtis, kad pajamos būtų didesnės, visuomet verta, bet ne visuomet verta daryti tai, kai aplinkybės nėra labai palankios. Bet jos pamažu gerės. O asmeninių santykių srityje bus svarbu mokėti priimti ir nesugadinti.

Vandenis.

Vidinė būsena bus panaši į plėšrūną, kuris riaumoja garsiai, bet pulti tingi. Geroji žinia ta, kad tas stingulys – tik dabar, vėliau jis praeis ir sportinis azartas siekti bei laimėti sugrįš. Vasaros linksmybių bus daug, beliks tik jomis naudotis, taip pat išnaudoti išaugusį savo kūrybiškumą.

Žuvys.

Bene daugiausia dėmesio bei laiko ir norėsis, ir galbūt reikės skirti namams, šeimos reikalams – kad čia viskas būtų dar geriau ir patogiau. Vasara nešykštės savo pramogų, bet savaitės pradžioje patartinas apdairumas jas renkantis. Panašiai ir su jausmais. Sėkmė lydės tuos, kurie susiję su kūryba.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų