REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gegužės 31 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas Darbuose ir kontaktuose būkite atidūs ir labai kantrūs. Turėkite omenyje, kad aplaidumas, išsiblaškymas gali atnešti nemalonių pasekmių. Vakare visas nuoskaudas, pesimizmą mėginsite malšinti kuo nors svaiginamu. Nepraraskite saiko.

Tauras Galite atskleisti kažkokį sąmokslą, paslaptį arba išaiškės tai, ką jūs labai norėjote nuslėpti. Atidžiai dirbkite planinius darbus, nepiktnaudžiaukite tarnybine padėtimi, neregzkite intrigų.

Dvyniai Tikriausiai išleisite pinigų, pirkdami daiktus, kurie palengvina darbą, suteikia daugiau komforto. Galbūt kils neaiškumų, susijusių su mokslo rezultatais, kelione, karjeros perspektyvomis.

Vėžys Domins investicijos į nekilnojamąjį turtą, kreditai, pelnas, derybos dėl tiekimo, stambaus pirkinio, atlygio, konkursai dėl projektinio finansavimo ir pan. Jeigu nesate įsitikinę savo pergale, verčiau nesiimkite rizikingo ir brangaus reikalo.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Tikėtina kelionė, svečias arba svarbi žinia, informacija. Galite sudaryti sutartį. Tikėtina, kad vakare dėl padidėjusio emocinio jautrumo liguistai reaguosite į bet kokį iššūkį. Kontroliuokite emocijas, kad neįžeistumėte artimųjų.

REKLAMA

Mergelė Emociškai nelengva diena. Galbūt teks rimčiau rūpintis artimais žmonėmis, plėšytis tarp darbo ir asmeninių reikalų. Gali sutrikti virškinimas. Venkite demonstruoti kaprizus, kelti per didelius reikalavimus.

Svarstyklės Šiandien tikriausiai užgrius vienodos svarbos rūpesčiai: teks imtis ir rimtų darbų, ir meilės ar šeimyninių problemų. Pravartu atsakingiau užsiimti vaikų lavinimu, pasidomėti jų interesais.

Skorpionas Darbe galimas netikėtas įvykis arba išgirsite gandus ir jie vers nerimauti. Itin rūpinkitės sveikata, saugokitės traumų, venkite įtartinos kokybės maisto, alkoholio. Gali nustebinti neįprastas artimo žmogaus ar kolegos poelgis.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Nelabai rami diena. Vidinis nerimas neleis nustygti vietoje, norėsis išblaškyti kasdienybę lyg niūrius debesis. Regis, galite imti abejoti kai kurių savo planų realumu. Verčiau ramiai apgalvokite, ko esate nepadarę, nors reikėtų.

Ožiaragis Galite imtis svarbaus reikalo, susijusio su paveldėjimu, draudimu, mokesčiais, paskolomis. Galbūt tarsitės dėl investicijų, komisinių, palūkanų ar pan. Arba rūpės ieškoti teisybės, užsiimti moksliniais darbais, ruošti publikacijas.

Vandenis Augantis energetinis potencialas neleis jums sėdėti sudėjus rankas ir vers imtis darbo. Galite gauti informacijos, kaip sekasi veiklos partneriams, kolegoms užsienyje.

Žuvys Dalykinėje srityje išsigrynins gana konkretūs planai ir būdai jiems įgyvendinti. Tik nemėginkite pažeidinėti disciplinos darbe ir ginčytis su vadovais ar klientais. Vakare padaugės originalumo ir polėkio.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų