REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
34
 Marija Grabštaitė (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)

Dainininkė bei „X Faktoriaus“ dalyvė Marija Grabštaitė meilę muzikai pajautė jau nuo mažens. Vėliau ji kuriam laikui iš jos gyvenimo buvo dingusi, bet šauniosios savo mamos padedama, Marija ir vėl rado savyje stiprybės grįžti prie to, ką myli labiausiai.

34

Dainininkė bei „X Faktoriaus“ dalyvė Marija Grabštaitė meilę muzikai pajautė jau nuo mažens. Vėliau ji kuriam laikui iš jos gyvenimo buvo dingusi, bet šauniosios savo mamos padedama, Marija ir vėl rado savyje stiprybės grįžti prie to, ką myli labiausiai.

REKLAMA

Naujienų portalui tv3.lt atlikėja atvirai papasakojo apie santykius su šeima bei ypatingą ryšį su mama, kuri atrodo tarsi Marijos sesuo!

Ne ką mažiau įdomi, nei tu pati, yra ir tavo šeima. Ar su ja jūsų ryšiai artimi?

Taip, tikrai. Tam, kad imtume sutartuti, reikėjo daug metų, nes tarp manęs ir brolių yra tikrai nemažas metų skirtumas. Bet mama yra tas šeimos židinys, kuris neleidžia pyktis, laikyti nuoskaudų ar galvoti apie dėmesio trūkumą – man dėmesio tikrai ypatingai reikėjo tada, kai gimė broliai. Bet tiek jie, tiek ir aš, stengiamės nuolatos vieni kitus įtraukti į kažkokias veiklas.

Pavyzdžiui, neseniai įtraukiau juos į „UNICEF“ bėgimą, prie kurio jie mielai prisidėjo. Manau, kad ateityje darysime ir kažką daugiau. Jie abu turi svajonių su manimi kartu stovėti scenoje, o mažesnysis brolis nori groti pianinu ir man dainuojant akomponuoti. Dabar jam 9, tačiau tikiu, kad po poros metų jis visko išmoks ir jo svajonė išsipildys. O taip pat ir mano – man tai būtų labai malonu.

REKLAMA
REKLAMA

Ar visa tavo šeima yra linkusi į muziką?

Aš užaugau su seneliu – jis buvo tas, kuris mane supažindino su muzika. Kauno bigbendas mane iki šiol atsimena kaip tą mažytę blondinę mergaitę, kuri visur lakstė, ir, atrodo, nieko nesuprato, tačiau tai išugdė manyje tą muzikos skonį, klausą. Mano mama kažkada buvo pianistė, o jos dvynė sesuo – smuikininkė. Dabar mano mama verslininkė, o sesė – dantistė. Jos pasuko šiek tiek kitais keliais, tačiau būtent mamos dėka aš nesimėčiau niekur kitur.

REKLAMA

Aišku, tikrai buvo metas, kai dainuoti nenorėjau – ypatingai tada, kai išėjo mano senelis. Tada buvau visiškai atstūmusi muziką. Tačiau po kurio laiko, mamos dėka, į muziką grįžau. Mano mama visuomet su manimi labai daug ir labai atvirai šnekėdavosi. Linkėčiau kiekvienai mamai ir jos dukrai šnekėti apie viską taip, kaip yra, ir stengtis viena kitą suprasti, nes tai ir leidžia išaugti žmogui, kaip asmenybei.

Jei ne mama, dabar galbūt būčiau užsienyje, dirbčiau visai kitokius darbus. Tačiau ji visuomet per mano patirtis man sugebėdavo parodyti ką turėčiau daryti ir kaip tai turėtų atrodyti. Ji pati gyvenime išmoko išvengti gyvenime didelių klaidų, nepasirinkti jai neskirtų kelių. Šiai dienai esu jai labai dėkinga už jos stiprybę ir kantrybę, nes juk su paaugle buvo labai sunku (juokiasi).

REKLAMA
REKLAMA

Judvi su mama – tarytum sesės!

Tikrai labai didžiuojuosi savo mama – ji iš tiesų dažnai atrodo mano vienmetė. Kartais jaučiuosi taip, kad net man šalia jos reikėtų pasitempti (juokiasi). Tačiau tą gerą išvaizdą davė aktyvus jos gyvenimo būdas – ji labai daug bėgioja. Jos nepasidavimas – tiek išvaizdos, tiek ir gyvenime – duoda postūmį ir man.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų