REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
35
 Marija Grabštaitė (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)

Dainininkė Marija Grabštaitė gali jaustis labai laiminga – ją supa išties artimi ir jai be galo brangūs žmonės, o visai neseniai ji į savo širdį įsileido ir meilę.

35

Dainininkė Marija Grabštaitė gali jaustis labai laiminga – ją supa išties artimi ir jai be galo brangūs žmonės, o visai neseniai ji į savo širdį įsileido ir meilę.

REKLAMA

Naujienų portalui tv3.lt Marija papasakojo apie santykius su vienais svarbiausių žmonių – geriausia drauge Igle Bernotaityte ir mylimuoju Petru Dauniu, bei su kokiais sunkumais tenka susidurti.

Ar šiuo metu su Igle randate viena kitai laiko? Juk tau sesija, Iglei – 12 klasės egzaminai, abi turite antrąsias puses.

Dabar tikrai labai sunkus metas, mes viena kitos labai išsiilgstame. Kai susitinkame, galvojame, kad nesimatėme minimum 5 metus. Tai nėra lengva – Iglė šiuo metu baigia mokyklą, daug laiko leidžia Marijampolėje. Tai jau nemenkas atstumas.

Galų gale, ji išėjo gyventi į kitą butą – aš už ją labai džiaugiuosi, bet dar neseniai kalbėjome, ar tik neatsiras atstumas? Ir jis šiek tiek jau atsirado – nebespėjame. Aišku, tikiuosi, kad rugsėjį, kai ji bus Vilniuje, mes atrasime daugiau laiko. O dabar taip pat stengiamės – ji atvažiuoja pas mane, aš nuvažiuoju pas ją. Stengiamės neprarasti to, ką tiek ilgai kūrėme.

REKLAMA
REKLAMA

Iš socialinių tinklų atrodo, kad ne tik jūs, bet ir jūsų antrosios pusės labai sutaria. Tai skamba, kaip kiekvienos merginos svajonė?

Taip, turbūt kiekvienos merginos svajonė yra turėti geriausią draugę, su kurios vaikinu sutartų ir tavo vaikinas. Tai mes tikrai įeiname į tokius žmones (juokiasi).

REKLAMA

Ar apskritai tau buvo lengva įsileisti meilę į širdį? O gal saugiau jautiesi būdama viena?

Tai tikrai nebuvo lengva. Po įvairių savo gyvenimo patirčių galėčiau pasakyti, kad apskritai esu vienišė. Mokykloje nebuvau ta, kuri visuomet traukdavo dėmesį, todėl man apskritai būdavo sunku prisileisti naujus žmones. Galbūt ir su Igle mes taip gerai susibendravome, nes per tam tikrą laiką viena kitą pažinome, atsivėrėme. Taip atsiranda draugai, taip atsiranda ir vaikinai. Pavyzdžiui, su Petru mes pažįstami ilgą laiką – buvome kaimynai. Aišku, visada kažkas jautėsi (šypsosi). O ir susipažinome mes tiesiog kieme – gyvenome priešais esančiuose namuose. Tačiau ilgą laiką laikėmės atstumo, bet kam lemta būti, tam lemta (šypsosi).

REKLAMA
REKLAMA

Galbūt turite su Petru susikūrę kažkokių ypatingų planų vasarai?

Konkrečių planų dar nėra. Man labai svarbu dabar išleisti savo dainą – planavau vieną, po to kitą, o dabar atsirado jau ir trečia. Mano tikslas kol kas yra muzika ir darbai, nors kai toks oras, viskas darosi sunkiau (juokiasi).

O šiaip esame sugalvoję tokį dalyką. Kadangi aš užsiimu vandenlenčių sportu, o Petras to dar nėra bandęs, mes susilažinome, kad jei jam pavyks iš pirmo karto nušokti ir nučiuožti, tada aš Palangoje visą savaitę vaikščiosiu su didelėmis, vyriškomis „lakierkomis“. O jei jam nepavyks, jis visą savaitę į darbą eis su rožiniu pūkuotu megztuku. Lažybos turėtų įvykti liepą – čia vienas iš juokingesnių planų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų