REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
41
Caitlyn Jenner ir Sophia Hutchins (tv3.lt fotomontažas)

Pastaruoju metu ne garsiosios Kardashian merginos, bet jų patėvis Bruce Jenner traukia visų dėmesį.

41

Pastaruoju metu ne garsiosios Kardashian merginos, bet jų patėvis Bruce Jenner traukia visų dėmesį.

REKLAMA

Lytį pakeitęs ir Caitlyn pasivadinęs vyras, panašu, mėgaujasi meilės nuotykiais su 47 metais jaunesne mylimąja.

Negana to, jųdviejų santykiai beprotišku greičiu juda į priekį. Visai neseniai pasirodė pirmosios kalbos, kad Caitlyn Jenner ir Sophia Hutchins susižadėjo, o šiandien aiškėja ir tai, kad moterys norėtų susilaukti vaikų.

Po to, kai Kim Kardashian ir jos seserys Khloe bei Kylie sulaukė šeimos pagausėjimo, dar daugiau vaikų panoro ir 68 metų Caitlyn. Pasak užsienio žiniasiklaidos, jos mylimoji 21-metų Sophia mielai taptų mama.

Šiuo metu pora gyvena prabangiuose Caitlyn namuose Malibu, o savo santykius kasdien ima slėpti vis mažiau. Naujienų portalas tv3.lt primena, kad viešai poros draugystė anksčiau būdavo apibūdinama kaip motinos ir dukros, tačiau panašu, kad tai greitai pasikeitė ir tapo kur kas rimtesni. Artimas poros šaltinis teigia, kad iš tiesų jos netgi planuoja vestuves.

REKLAMA
REKLAMA

„Caitlyn iš tiesų nori daug laiko praleisti su Sophia. Ji prarado palaikymą ir nebebendrauja su Kardashian šeima, todėl Sophia tapo vieninteliu artimu ir jai brangiu žmogumi“, – sako šaltinis.

Caitlyn – kuri anksčiau buvo vyru Bruce – turi net 6 vaikus. Tarp jų – ir Kendall bei Kylie Jenner. Taip pat jis pakeitė tėvo figūrą ir kitoms buvusios žmonos Kris Jenner atžaloms: Kim, Kourtney, Khloe ir sūnui Robui.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų