REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
3
Policija baus Melnragėje nuogas paplūdimyje buvusias moteris (nuotr. Policijos)

Klaipėdos policija ketina bausti nuogas Melnragės paplūdimyje buvusias moteris.

3

Klaipėdos policija ketina bausti nuogas Melnragės paplūdimyje buvusias moteris.

REKLAMA

Antradienį Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Prevencijos skyriaus pareigūnai, kartu su Klaipėdos miesto savivaldybės Viešosios tvarkos skyriaus specialistais lankėsi bendro naudojimo uostamiesčio paplūdimyje. Jie atvyko dėl viešosios tvarkos užtikrinimo.

REKLAMA
REKLAMA

Daugiau nei prieš 10 metų tuomečio moterų paplūdimio teritorija I-oje Melnragėje tapo bendro naudojimo paplūdimiu.

REKLAMA

Kaip skelbia uostamiesčio policija, ne kartą sulaukta skundų, jog bendro naudojimosi paplūdimyje vis dar kaitinasi ne viena ir ne kelios nuogos moterys, tuo piktindamos šeimomis poilsiaujančius klaipėdiečius bei miesto svečius.

Pirmadienį Prevencijos skyriaus pareigūnai, nuvykę į I-osios Melnragės paplūdimį pasikalbėjo su nuogomis moterimis, bei jas žodžiu įspėjo, jog kitą dieną atvykę pareigūnai pažeidėjas jau baus.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau antradienį į tą patį pliažą atvykę policininkai rado keliolika nuogų moterų.

Kai kurios išvydusios pareigūnus suskubo apsirengti, kitos teigė daug metų čia atvykstančios pasikaitinti nuogos ir ketina taip daryti ir ateityje.

Keturioms pažeidėjoms Prevencijos skyriaus pareigūnai įteikė kvietimus atvykti į policijos komisariatą, kur joms bus surašyti protokolai.

„Norime dar kartą priminti, jog mėgstančios saulėje kaitintis neapsirengusios, moterys turėtų rinktis specialiai joms skirtas paplūdimio teritorijas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų