REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
7
Dingusi vilnietė vis dar ieškoma (nuotr. tv3.lt)

Gegužės 16-ąją dingo iš darbo Justiniškių mikrorajone išėjusi vilnietė trijų vaikų mama Viktorija Šestelinskaja. Nuo dingimo praėjus beveik dviem savaitėms – netikėtos žinios iš prokuratūros.

7

Gegužės 16-ąją dingo iš darbo Justiniškių mikrorajone išėjusi vilnietė trijų vaikų mama Viktorija Šestelinskaja. Nuo dingimo praėjus beveik dviem savaitėms – netikėtos žinios iš prokuratūros.

REKLAMA

Pradėta tarptautinė paieška

Kaip tv3.lt antradienio rytą sakė Generalinės prokuratūros Komunikacijos skyriaus vyriausioji specialistė Gintarė Vitkauskaitė-Šatkauskienė, dar penktadienį, gegužės 25-ąją paskelbta tarptautinė dingusios moters paieška.

„Iš turimos informacijos ir atitinkamų duomenų aiškėja, kad yra pagrindo skelbti tokią paiešką“, - paaiškino prokuratūros atstovė.

Dar tą pačią dieną, kai moteris dingo, gegužės 16-ąją, vienoje Savanorių prospekto parduotuvėje buvo atsiskaityta V.Šestelinskajos bankine kortele.

REKLAMA
REKLAMA

Šeimoje lankėsi policija

Primename, kad dar iki moters dingimo, šeimoje būta tokių nemalonių situacijų, į kurias reikėjo įsikišti ir policijos pareigūnams, ir Vaikų teisių apsaugos specialistams. Šią informaciją penktadienį patvirtino Vilniaus miesto vicemeras Gintautas Paluckas. 

REKLAMA

Šeima į rizikos sąrašus nebuvo įtraukta, bet pagal smurto artimoje aplinkoje įstatymą mūsų vaiko teisių skyrius informuojamas iškart po to, kai pranešama apie smurtą šeimoje ar tokius grasinimus.

6-asis policijos komisariatas vaikų teisių skyrių informavo apie įvykį šeimoje, dėl kurio dabar vyksta ikiteisminis tyrimas. Mūsų vaikų teisių specialistai nuvyko į šeimą ir kalbėjosi su moterimi bei vaikais. Vyro tada nebuvo.

Vaiko teisių specialistai aiškinosi, ar yra dėl ko abejoti vaikų saugumo klausimu, tačiau tuokart didelių abejonių dėl vaikų saugumo nekilo, todėl jokių sprendimų nebuvo priimta.

REKLAMA
REKLAMA

Policija šeimoje lankėsi tik vieną kartą", – komentavo G.Paluckas.

Vyras neslepia nerimo

Tuo tarpu Viktorijos vyras Valerij Šestelinskij, bendraudamas su tv3.lt neslėpė jaudulio ir nerimo dėl dingusios žmonos, su kuria gyveno ilgiau nei 11 metų.

„Aš nebežinau, ką galima padaryti. Jos nėra. Nėra. Aš nežinau, kur ji yra. Neatsiranda. Aš išieškojau viską, kas yra įmanoma, tačiau ji taip ir neatsiranda. Jeigu ji būtų mus palikusi, būtų kažką paėmusi. Jeigu būtų įvykusi tragedija, juk ją jau būtų suradę.

Nuo darbo iki namų buvo labai mažas atstumas, ji niekur negalėjo taip imti ir pradingti. O štai yra būtent taip: vieną minutę atsijungė telefonas ir viskas.

Gal ji bijo grįžti? Jeigu bijo, noriu ją nuraminti – niekas ant jos nepyks, niekas jai nieko nesakys, tik tegul grįžta, nes jos labai laukia trys vaikučiai, kuriems ji – pati svarbiausia“, - kalbėjo vyras.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų