REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
66
Sebastianas Vettelis ir Michaelis Schumacheris (nuotr. SCANPIX)

Vokiečius Michaelį Schumacherį ir Sebastianą Vettelį visada siejo ypatinga draugystė.

66

Vokiečius Michaelį Schumacherį ir Sebastianą Vettelį visada siejo ypatinga draugystė.

REKLAMA

Septynis kartus Formulės-1 čempionu tapęs Michaelis yra net 19 metų vyresnis nei Sebas, tačiau tai niekada netrukdė jiems palaikyti artimą ryšį.

Apie šių dviejų Vokietijos lenktynininkų draugystę kalbėta dar iki Sebastiano debiuto motosporto karalienės šeimoje.

2010-2013 metais keturis sezonus iš eilės F-1 čempionu tapęs S.Vettelis neseniai žiniasklaidai prasitarė, jog labai pasiilgo M.Schumacherio, kuriam nepagailėjo daug gražių žodžių.

„Jūs net neįsivaizduojate, kaip stipriai ilgiuosi Michaelio. Jis buvo daugiau nei tik legendinis, fenomenalus ir sunkiai įveikiamas lenktynininkas. Pirmiausia jis buvo nuostabus žmogus, į kurį visada norėjosi lygiuotis. Per savo karjerą nepamenu kito piloto, kuris taip dosniai su visais dalintųsi savo patirtimi vairuojant Formulės-1 bolidą.

Kiti taip elgiasi labai retai, nes bijo išduoti kitiems savo vairavimo paslaptis. Schumacheris negailėdavo dalinti visiems patarimų, tačiau vis tiek būtent jis laimėdavo lenktynes. Tai kažkas ypatingo ir aš labai ilgiuosi tų laikų, kai jis būdavo šalia“, – atviravo Sebas.

REKLAMA
REKLAMA

Šiemet vokietis jau ketvirtą sezoną iš eilės pilotuoja „Ferrari“ bolidą ir svajoja su šia komanda tapti čempionu

„Aš jau keturis kartus tapau F-1 čempionu ir esu dėl to labai laimingas. Tačiau būsiu atviras: noriu pagaliau triumfuoti vairuodamas „Ferrari“, kaip tą padarė Michaelis. Tai būtų lyg mano mažytė dovana jam už viską, ką jis dėl manęs padarė“, – savo gražią svajonę atskleidė S.Vettelis.

Primename, jog po pirmųjų 6-ių šio sezono Formulės-1 etapų vokietis nuo čempionato lyderio Lewiso Hamiltono atsilieka 14 taškų.  

Sutapimas ar ne, tačiau po M.Schumacherio tragedijos Alpių kalnyne nutrūko ir Sebastiano Vettelio pergalių serija F-1 čempionatuose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų