REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
33
Šventės akimirka (nuotr. SCANPIX)

Penktą kartą UEFA Čempionų lygos laimėtoju tapęs Cristiano Ronaldo po finalinių rungtynių Kijeve milijonams „Real“ gerbėjų sudaužė širdis.

33

Penktą kartą UEFA Čempionų lygos laimėtoju tapęs Cristiano Ronaldo po finalinių rungtynių Kijeve milijonams „Real“ gerbėjų sudaužė širdis.

REKLAMA

Karališkasis Ispanijos klubas lemiamose sezono rungtynėse 3:1 įveikė „Liverpool“ komandą ir jau trečius metus iš eilės tapo pajėgiausia Europos futbolo komanda.

Iškart po finalinio teisėjo švilpuko C.Ronaldo kalbėdamas su žiniasklaidos atstovais visiems gerbėjams užminė mįslę dėl savo ateities.

Portugalas teigė dėkojantis „Real“ komandai už visą kartu praleistą laiką ir tikino nežinantis, kas jo laukia artimiausiu metu.

Šie Penkis kartus „Auksinį kamuolį“ laimėjusio futbolininko žodžiai greitai buvo suprasti kaip galima atsisveikinimo žinutė skirta Madrido komandai.

Tiesa, labai panašu, jog nurimus finalo aistroms, situacija dėl galimo C.Ronaldo išvykimo kitur įgauna priešingą atspalvį.

REKLAMA
REKLAMA

Sekmadienio vakarą Madrido „Real“ futbolininkai ir krepšininkai audringai šventė pergales prestižiniuose Europos futbolo ir krepšinio turnyruose.

Kai C. Ronaldo gavo progą pakalbėti „Santiago Bernabeu“, prieš jam tariant pirmuosius žodžius iš stadione susirinkusių žiūrovų ir komandos draugų pasigirdo šūksniai apie tai, kad „Cristiano lieka“:

REKLAMA

Galiausiai prabilęs portugalas pagarbiai atsiliepė apie savo komandos draugus ir teigė, jog žaidžiant šalia jų yra neįmanoma pralaimėti.

Netrukus garsusis futbolininkas padėkojo visiems klubo gerbėjams už ištikimybę ir palaikymą, o savo kalbą pabaigė žodžiais: „Iki pasimatymo kitais metais“.

Dar anksti teigti, jog šie žvaigždės žodžiai reiškia, kad jis tikrai lieka Madrido ekipoje, tačiau karališkojo klubo fanai gali bent kiek lengviau atsipūsti.

Neseniai bendraudamas su žiniasklaida „Real“ klubo prezidentas Florentino Perezas atskleidė neabejojantis, kad portugalas vilkės jo komandos aprangą ir kitą sezoną.

Tokios pačios nuomonės laikosi ir artimas Ronaldo draugas „Real“ klube Marcelo.

Labai panašu, jog artimiausiu metu mūsu laukia dar ne viena gandais paremta žinutė dėl portugalo ateities, tačiau realiausia, jog ši situacija išsispręs iki pasaulio futbolo čempionato starto Rusijoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų