REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
88
Oksana Pikul ir Simas Jasaitis (tv3.lt fotomontažas)

Beveik pusmetį netylantis Jasaičių šeimos konfliktas įgauna naują pagreitį. Visai neseniai buvo pradėta kalbėti apie S. Jasaičio tariamą meilužę, O. Pikul paviešino jos sutuoktinio siųstas žinutes.

88

Beveik pusmetį netylantis Jasaičių šeimos konfliktas įgauna naują pagreitį. Visai neseniai buvo pradėta kalbėti apie S. Jasaičio tariamą meilužę, O. Pikul paviešino jos sutuoktinio siųstas žinutes.

REKLAMA

Paviešintoje informacijoje – S. Jasaičio grasinimai sutuoktinei O. Pikul ir sūnui nešdintis iš namų. Pasak O. Pikul, Simas jai liepė susirinkti daiktus: „Susirenki daiktus su vaiku ir dingsti iš mano namo. Nieko negausi. Gyvenkit, kur norit. Negausi pinigų. Atimsiu viską, auka“.

Vis dėlto S. Jasaičio advokatas Albertas Bandžius su O. Pikul versija nesutinka ir tikina, jog S. Jasaitis buvo ilgą laiką provokuojamas: „Gerai, kad Simas netrynė tų žinučių, todėl jas skaitydamas gali iš šono stebėti jų gyvenimą. Jeigu moteris deklaruoja, kad patirdavo psichologinį smurtą, tai poniai Oksanai reikėtų pasiimti žodyną ir perskaityti, kas yra psichologinis smurtas, ir įvertinti, koks buvo jos elgesys“, - laidai KK2 sakė jis.

Necenzūrinės žinutės

Žinomo krepšininko advokatas taip pat parodė ir neva pačios Oksanos siųstas žinutes Simui. Jose – daugybė necenzūrinių žodžių, skirtų S. Jasaičiui. 

REKLAMA
REKLAMA

„Ar mane su vaiku išmeti, loche?“, „Nudvėsk“, „Daune“, „Dusk“, - ir panašaus pobūdžio žinutės, pasak S. Jasaičio advokato, buvo siunčiamos Oksanos Pikul. 

REKLAMA

Taip pat buvusi S. Jasaičio žmona Vaida stojo buvusio sutuoktinio pusėn. Ji tikino, kad S. Jasaitis jos nėra nė karto įžeidęs, dėl to tokių žinučių O. Pikul jis negalėjo siųsti.

Krepšininko advokatas tikino, jog žinutės iš O. Pikul – nustebintų ir visko mačiusius. „Simas ruošėsi važiuoti paskutinį kartą žaisti užsienyje. Įvykusio konflikto metu jis sulaukė iš O. Pikul žinučių. „Neatsakingas kiaule, taip vaiką numesti. Dabar ir pats dink iš mūsų, mums tu nereikalingas“, - sakė advokatas. 

Nors S. Jasaitis savo žmonai rašė, kad ją myli, ji jam atkirto necenzūriniais žodžiais, liepiančiais jam dingti. 

REKLAMA
REKLAMA

Konfliktas kilo beveik prieš pusmetį

Primename, kad sausio 21-ąją S.Jasaičio ir O.Pikul šeimoje kilo konfliktas. Vyras buvo pristatytas į Vilniaus miesto 1-ąjį komisariatą gavus pranešimą dėl smurto artimoje aplinkoje. Šaltinių teigimu, neblaivus krepšininkas smurtavo prieš savo žmoną Oksaną Pikul-Jasaitienę.

Krepšininkui komisariate nustatytas 0,94 promilės girtumas. Vėliau pranešta, kad į komisariatą S.Jasaitis atgabentas dėl to, kad įžeidinėjo savo žmoną O. Pikul ir sukėlė jai fizinį skausmą – „griebė ir pasuko už rankos“.

Vėliau O. Pikul buvo kaltinama susiradusi meilužį, tam kalbų davė komentarai socialinėje erdvėje. S. Jasaičio advokatas Albertas Bandžius tikino, kad krepšininkas sulaukė grasinančio pobūdžio skambučių ir žinučių iš tariamo O. Pikul meilužio. Vos prakalbus apie O. Pikul santykius su kitais vyrais, į viešumą pradėjo lįsti kalbos, kad S. Jasaitis turi meilužę Panevėžyje. Tai – salono „Grožio namai Arūnė“ savininkė Arūnė Dabkė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų