REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
80
Vestuvių planuotoja D. Urbanaitė įvertino princo Harry ir M. Markle vestuves (tv3.lt fotomontažas)

Visai neseniai įvyko ilgai lauktos karališkosios vestuvės – princas Harry vedė savo išrinktąją Meghan Markle.

80

Visai neseniai įvyko ilgai lauktos karališkosios vestuvės – princas Harry vedė savo išrinktąją Meghan Markle.

REKLAMA

Tačiau net ir praėjus beveik savaitei, kalbos apie šią gražią šventę netyla – atsiranda vis daugiau nuomonių.

Kai kurie lygina abi princų žmonas ir tikina, kad Williamo mylimoji Kate Middleton per vestuves atrodė gražiau. Tuo tarpu kiti palaiko Meghan ir žavisi jos papastumu, elegancija.

Su naujienų portalu tv3.lt savo įžvalgomis pasidalijo ir vestuvių Tenerifėje „Barefoot Bride“ planuotoja Dovilė Urbanaitė. Moteris tikina, kad vestuvės buvo išties pritrenkiamos.

„Manau, kad ši šventė buvo tiesiog nereali. Meghan atrodė labai klasiškai – atrodė, kad ji nė nepasidažiusi. Ji buvo labai natūrali, elegatiška. Tai buvo tikrai labai gražios vestuvės. Jie – tobula pora“, – kalbėjo Dovilė.

REKLAMA
REKLAMA

Moteris teigė, kad tokios vestuvės įkvėpė ir ją pačią: „Aišku, yra visokių žmonių ir nuomonių, tačiau man asmeniškai buvo gražu. Buvau sužavėta ir galvojau, kaip norėčiau tokio mąsto vestuvių. Tai rodo, kad tik dar labai turiu kur augti, stengtis ir savo verslą plėtoti.“

REKLAMA

Daugelį sujaudino ir faktas, jog pamatęs savo mylimąją prie altoriaus, princas Harry susigraudino. Paklausta, ar jaunikiai dažnai išvydę nuotakas šypsosi, D. Urbanaitė šypsosi: „Tikrai būna taip, kad susigraudina, o verkia – kiek rečiau. Tačiau jei jaunikis per jūsų vestuves susijaudina, tikrai galite jaustis pamalonintos iki širdies gilumos, nes dauguma bando išlikti kietais vyrukais.“

Vestuvių planuotoja prideda, kad toks vaizdas negali palikti abejingų. „Nėra nieko gražiau nei matyti, kaip pora vienas į kitą žiūri. Kiek vestuvių jau esu mačiusi – o mačiau tikrai daug – tai mane vis dar sujaudina. Meilė – pats svarbiausias dalykas gyvenime. Labai džiaugiuosi, kad galiu prisidėti prie svarbiausios dviejų žmonių šventės“ , – sakė D. Urbanaitė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų