REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
49
Astrologija (nuotr. 123rf.com)

Atėjus savaitės viduriui, geromis žiniomis dalinasi ir astrologai. Sužinokite, kas jūsų laukia gegužės 23-ąją – horoskopas 12 Zodiako ženklų:

49

Atėjus savaitės viduriui, geromis žiniomis dalinasi ir astrologai. Sužinokite, kas jūsų laukia gegužės 23-ąją – horoskopas 12 Zodiako ženklų:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Avinas

Tikriausiai šiandien teks bendrauti su žmonėmis, atvykusiais iš toli arba aplinkiniams pasakoti savo kelionių įspūdžius, ateities planus. Gana palankus metas reikalams, susijusiems su teisėtvarka, socialine sfera, tarptautiniais ryšiais, mokslu.

REKLAMA

Tauras

Pasižymėsite ypatinga įžvalga, kūrybingumu, sugebėsite sukurti traukos lauką ir daryti įtaką aplinkiniams. Nusimato svarbus laimėjimas, o galbūt apsisprendimas, susijęs su profesine veikla, meile, kūryba ar vaikais.

Dvyniai

Ši diena bus nuotaikinga, ypač jei susitiksite su draugais, nevengsite naujų pažinčių. Pabendravę su aplinkiniais priartėsite prie kai kurių savo problemų išsprendimo. Galbūt pasiseks, jei ieškote papildomo uždarbio, verslo sutarčių ar pan.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Diena žada naujienų ir netikėtumų. Suintriguoti gali atsiskleidę slapti motyvai to žmogaus, kuris jus domina. Galbūt išryškės tai, kas ilgai nedavė ramybės. Panašu, kad tai jūsų nenuvils.

Liūtas

Šiandien jūsų nuotaika turėtų būti pakili, stimuliuojanti nuotykiams, avantiūroms. Labiau trauks išlaidauti, o mintys suksis apie pramogas. Daug laiko atims pasiruošimo bruzdesys, jei esate pakviesti į svečius arba jų laukiate patys.

Mergelė

Tikėtinas svarbus susitikimas arba pažintis, kuri išplės jūsų galimybes. Jei pasistengsite, jums pavyks atstatyti finansinę pusiausvyrą, pritraukti klientus, sutvarkyti nuosavybės dokumentus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės

Aktualūs bus reklamos, ryšių, verslo sutarčių klausimai. Gali pasirodyti, kad turite užtarėjų, pagalbininkų. Pasižymėsite komercine uosle. Turbūt gausite svarbią žinią ar kvietimą, bet galite to nepastebėti, neatkreipti dėmesio.

Skorpionas

Vargu ar ši diena bus kasdieniška. Jums rūpės šeima, namai, tačiau ne tiek, kad atsisakytumėte viliojamo pasiūlymo. Veržte veršitės į pasimatymą ar pramoginį renginį. Nusimato ir malonios, ir ne itin malonios staigmenos.

Šaulys

Jus lydės puiki nuotaika. Bus progų užmegzti ar atnaujinti pažintis, pritraukti gerbėjus. Palanku sudarinėti sutartis, dalyvauti pristatymuose. Tačiau gana lengvai pasiduosite kitų įtakai. Visais būdais sieksite būti mylimi, populiarūs.

REKLAMA

Ožiaragis

Iš toli arba iš aukštesnės institucijos galite gauti svarbią žinią. Gerų vilčių suteiks nepažįstamo ar įtakingo asmens dėmesys. Jeigu turite svarbių darbų, vizitų, verta paskubėti. Bus galimybių susitarti dėl jums aktualių dalykų.

Vandenis

Tikėtina, kad gerų vilčių suteiks su darbu, karjera susiję reikalai. Turbūt susitiksite su jus dominančiu asmeniu. Gali nustebinti išryškėję partnerių motyvai, tikslai. Galbūt teks aiškintis dėl įsipareigojimų, susijusių su verslu ar finansais.

Žuvys

Tikėtina, kad imsite rimtai galvoti apie veiklos bei gyvenimo būdo keitimą. Galite gauti gerą naujieną, kvietimą, patirti savo talento ar žinių įvertinimą. Kažkoks įvykis paskatins jūsų populiarumo augimą.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų