REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
40
Garsūs bičiuliai nepraleido gurmaniškos vakarienės

Antradienio vakarą restoranas „Foxes burger & lobster“ sukvietė svečius į vasaros kiemelio atidarymą.

40

Antradienio vakarą restoranas „Foxes burger & lobster“ sukvietė svečius į vasaros kiemelio atidarymą.

REKLAMA

Vilniaus Senamiestyje įsikūręs restoranas šventinio vakaro metu pristatė naują vasaros meniu ir svečius užbūrė gurmaniškų skonių potyriais, rašoma išplatintame pranešime. 

„Tikras draugų vakarėlis“, – juokėsi į renginį sukviesti svečiai. Šventėje dalyvavo Simona ir Jonas Nainiai, Neringa Zeleniūtė ir Martynas Tyla su dukra, Agnė ir Robertas Kalinkinai su sūnumi, Saugirdas Vaitulionis, Simona Starkutė, Rima Olberkytė-Stankus su vyru Žydrūnu. Svečiai skanavo trijų patiekalų vakarienę: omarų sriubą, krabų kojas iš Barenco jūros ir maskarponės desertą.

S. Starkutė savaitgalį leido Romoje, kur taip pat skanavo jūros gėrybes. Savo figūra besirūpinanti ir daug sportuojanti moteris stengiasi valgyti kuo daugiau natūralių baltymų. Viešėdama užsienyje, S. Starkutė nepraleidžia progos paskanauti patiekalų jūros gėrybių restoranuose.

REKLAMA
REKLAMA

„Mėsos patiekalų, kepsnių mano meniu racione galėtų nebūti. Dievinu žuvį, jūros gėrybes, o ypač krabus. Deja, bet Lietuvoje yra sunku rasti restoraną, kuriame gerai pagamina krabus. Jų mėsa dažnai būna pervirta. „Foxes burger & lobster“ pavyko tai padaryti puikiai. Nors maistui tikrai esu išranki, neturiu jokių priekaištų. Patiekalas nenusileido garsiems užsienio restoranams“, – sakė S. Starkutė.

REKLAMA

Nors S. ir J. Nainiai yra tikri kepsnių mėgėjai, nepraleidžia progos paskanauti ir jūros gėrybėmis. Viešėdamas Londone J. Nainys visuomet užsuka į pamėgta omarų restoraną.

„Mums labai patinka lankytis restoranuose. Viešint užsienyje, visuomet užsukame į išgirtus restoranus. Neiname ten tiesiog pavalgyti. Tai geras laiko praleidimo būdas. Vakarienės metu gauni daug puikių emocijų, sužinai dar negirdėtų vynų, paragauji neragautų patiekalų. Ir nors pažvelgus į meniu atrodo, kad kainos tikrai ne mums, tačiau pažiūri į visą tai kaip į pramogą“, – kalbėjo J. Nainys.

Šeimai teko lankyti ir ne viename „Michelin“ žvaigždutėmis apdovanotame restorane. „Galvojome, kad neišsimokėsime... Kai atnešė vyno kortą, nežinojome nė vieno pavadinimo. Buvo tikrai juokinga ir dabar smagu prisiminti. Nors vynų ir maisto kultūroje esu labai žalias, tačiau mažais žingsniais vis tobulėju“, – kalbėjo J. Nainys. „Jei Jonui nėra nuotaikos, jis mėgsta skaniai pavakarieniauti. Tuomet gaminamės namuose arba vykstame į miestą“, – juokėsi S. Nainė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų