REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
13
„Chippendales“ (nuotr. Organizatorių)

Kaip tapti vienos žymiausių ir populiariausių šokėjų trupės nariu, kokie stereotipai persekioja „Chippendales“, kuo įsiminė jų viešnagė Baltijos šalyje ir koks šou jau šiandien bus pristatytas Lietuvoje – apie visa tai kalbamės su vienu iš „Chippendales“ narių Tory George.

13

Kaip tapti vienos žymiausių ir populiariausių šokėjų trupės nariu, kokie stereotipai persekioja „Chippendales“, kuo įsiminė jų viešnagė Baltijos šalyje ir koks šou jau šiandien bus pristatytas Lietuvoje – apie visa tai kalbamės su vienu iš „Chippendales“ narių Tory George.

REKLAMA

Kaip tu tapai „Chippendales“ nariu?

Labiausiai pasaulyje aš mėgstu šokti ir anksčiau gan dažnai leisdavau savaitgalius šokių aikštelėje. Kartą užėjau į klubą, kuriame vyko šou, ir pagalvojau, kad ir aš galiu tai daryti. Viskas prasidėjo nuo nerūpestingo pamąstymo, o dabar aš esu vienos geriausių šokio trupių pasaulyje narys. Man labai patinka rengti pasirodymus ir šokti prieš auditoriją ir aš tikrai juntu tam aistrą.

Kaip aš patekau į vieną geriausių šokio trupių pasaulyje? Vieną iš savo vaizdo įrašų paskelbiau „Chippendales“ svetainėje likus vienai dienai iki Kalėdų, o pirmą dieną po šventės man paskambino „Chippendales“ komanda ir pakvietė atskristi į Las Vegasą dalyvauti atrankoje. Ir štai aš čia!

REKLAMA
REKLAMA

Gal galėtum daugiau papasakoti apie naujausią šou, kuris bus pristatytas Lietuvoje („Chippendales 2018: About Last Night Tour“)?

Šiais metais mūsų šou pasiekė visiškai naują lygį. Didelis biudžetas leido mums panaudoti naujausias technologijas, todėl pasirodymo metu mes galime sukurti ypatingą atmosferą: įtraukiančią, dinamišką ir jaudinančią. Manau, moterys po šou bus mums dėkingos, nes mes pakviesime jas į kelionę po jų pačių slapčiausias ir geidžiamiausias fantazijas. Mes taip pat kviečiame žiūroves aktyviai dalyvauti mūsų šou – prašau, nebijokite ir nesidrovėkite išeiti ant scenos, kai mes Jus pakviesime.

REKLAMA

Kokie yra pagrindiniai stereotipai, susiję su „Chippendales“?

Vienas pagrindinių stereotipų – kad mes esame striptizo šokėjai. Bet aš galiu Jus patikinti, kad mes pristatome teatralizuotą muzikinį šou, kuris yra pastatytas pagal geriausias Brodvėjaus tradicijas. Nusimesti drabužius – tai pati lengviausia dalis. Mūsų šou yra išskirtinis, jame susipina daug elementų: muzika, akrobatiniai triukai ir profesionali erotinė choreografija.

Kitas stereotipas – kad mes visi esame gėjai. Tai netiesa. Aš nežinau, kaip ir iš kur šitas gandas atsirado, bet jis lydi mus visur ir visada.

REKLAMA
REKLAMA

Kasmet aplankote dešimtis šalių skirtinguose kontinentuose. Ar turite mėgstamiausių vietų?

Man labiausiai patinka koncertuoti Norvegijoje: šios šalies peizažas yra labai išraiškingas, man neteko nieko panašaus stebėti kitose kelionėse. Be to, šioje šalyje yra labai daug mūsų aistringų gerbėjų. Taip pat man labai įsiminė pasirodymas Taline – ši patirtis buvo be galo įdomi. Tai labai gražus miestas su nuostabiomis žiūrovėmis. Latvijos sostinėje Rygoje irgi labai įsiminė žiūrovės. Mes ten surengėme pasirodymą prieš 2 metus ir dabar su nekantrumu laukiame sugrįžimo. Tuomet neturėjome daug laisvo laiko ir nebuvo progos pasivaikščioti ir pažinti miestą geriau, bet į mūsų šou atėjusios moterys paliko labai gerą įspūdį. Jeigu miestas mums palieka teigiamą įspūdį, su nekantrumu laukiame, kada galėsime vėl jį aplankyti. Ir jeigu dėl tam tikrų priežasčių to nepavyksta padaryti, tai, be abejonės, mus nuliūdina.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų