REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
36
Vienatvė (nuotr. 123rf.com)

Pavasario pabaigai nenumaldomai artėjant, vieną paskutinių gegužės sekmadienių astrologas prognozuoja neįtikėtinai sėkmingą ir laimingą. Gegužės 20 horoskopas 12 zodiako ženklų:

36

Pavasario pabaigai nenumaldomai artėjant, vieną paskutinių gegužės sekmadienių astrologas prognozuoja neįtikėtinai sėkmingą ir laimingą. Gegužės 20 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas Atsivers įvykių prasmė, tai padės atsikratyti iliuzijų, susijusių su dalykiniais, piniginiais reikalais bei jausmais. Diena įtempta, nors daug kuo palanki.

Tauras Būkite taupūs, ieškokite papildomų uždarbio šaltinių. Tai gera diena romantiškoms kelionėms bei slaptiems meilės pasimatymams ar pokalbiams su tais, kuriuos laikote savo mokytojais.

Dvyniai Atgausite viltį bei jėgas: rūpesčių našta nebeatrodys tokia nepakeliama. Vakaras palankus atviram pokalbiui su tėvais, taikytis su artimu žmogumi.

Vėžys Gera diena įvairiems susitikimams, pažintims užmegzti. Suskubkite kuo daugiau nuveikti, rytoj mažai ką spėsite.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Pasyvus metas. Svarbius reikalus atidėkite rytdienai, o šiandien verta pasikliauti savieiga. Jus puikiai nuteiks romantiška kelionė, pasimatymas su mylimu žmogumi, tad nevaržykite savęs jokiais dalykiniais rūpesčiais.

REKLAMA

Mergelė Venkite karštakošiškų sprendimų, būkite kantresni ir nepasiduokite kitų įtakai. Būsite kiek linkę į kraštutinumus, kurie brangiai kainuos, ypač jei esate gimę paskutinėmis ženklo dienomis.

Svarstyklės Džiugių netikėtumų metas, kai sulauksite pagalbos, paramos. Vis dėlto rizikuoti nederėtų, o reikalus tvarkykite neskubėdami.

Skorpionas Gerų susitikimų, šaunių pažinčių, naudingų pasiūlymų diena, tik labiau apgalvokite savo žodžius ir įvertinkite jų veiksmingumą.

Šaulys Išeitis slypi kažkur šalia, tik reikia ją įžvelgti (paprastai ieškome visai ne ten). Dar kartą atsigręžkite į praeitį, prisiminkite patirtas pamokas (savo, tėvų, o ypač draugų).

REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis Ne viskas bus, kaip norėsite: planai gali suirti, tiesa, tai gali išeiti į naudą. Nenustebkite, jei teks spręsti vaikų problemas, aiškintis meilės santykius: tai irgi bus rezultatyvu.

Vandenis Netikėtos sėkmės ir likimo dovanų metas. Vis dėlto dirbkite neskubėdami, susikaupę, tiesa, ne per daug, pervargti nereikia.

Žuvys Negeras laikas skubėti, demonstruoti savarankiškumą bei savo galią, įtaką, verčiau parodykite dėmesį tiems, kurie jus palaiko, padeda. Bus svarbu stiprinti bendradarbiavimo ryšius.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų