REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
5
Šiurpus mėsininkų šeimos likimas: paauglys sukapojo savo įmotę ir močiutę (nuotr. Gamintojo)

Siaubingą radinys aptiktas Sažino kaime (Tverės sritis, Rusija). Ten policininkai ir tyrėjai surado išniekintus ir supjaustytus dviejų moterų, 54 ir 81 metų, kūnus.

5

Siaubingą radinys aptiktas Sažino kaime (Tverės sritis, Rusija). Ten policininkai ir tyrėjai surado išniekintus ir supjaustytus dviejų moterų, 54 ir 81 metų, kūnus.

REKLAMA

Paaiškėjo, kad name gyveno šeima: 14-metis paauglys ir jo įmotė su močiute. Apie dingusias moteris policijai pranešė buvęs įmotės vyras. Jis paskambino ir paskelbė, kad jau kelias dienas negali susisiekti su moterimis. Vėliau paaiškėjo, kad į darbą motina neišėjo 10 dienų.

Įtarimai dėl žudynių buvo pateikti 14-mečiui, jis buvo sulaikytas. Tyrimo iškelta versija teigia, kad gegužės 6-ąją nepilnametis, dėl asmeninių pykčių su savo artimosiomis, kurios augino jį nuo 2 metukų, smogė močiutei kirviu nenurodomą smūgių per galvą skaičių.

Po to paauglys pasiėmė peilį, kuriuo tęsė susidorojimą su pensininke – jai buvo suduoti smūgiai į kaklą ir krūtinę. Nuo patirtų sužeidimų močiutė mirė vietoje. Vėliau jis nutempė jos kūną į namo rūsį.

REKLAMA
REKLAMA

Vakare, kai motina grįžo namo, paauglys susidorojo ir su ja. Kaip ir močiutę, jis ją tiesiog sukapojo, sudavęs begalę smūgių į kaklą, pilvą ir krūtinę. Vėliau lavoną taip pat nutempė į rūsį.

REKLAMA

Pasiturintys mėsos pardavėjai

Šeima buvo pasiturinti, gyveno dideliame trijų aukštų kotedže, pasislėpę už aukštos tvoros. Namas stovėjo nuošalioje kaimo vietoje, turėjo atskirą privažiavimą.

Kalbinti kaimynai tvirtino, kad šeima gyveno itin uždarai. Jie net nežinojo, kiek vaikų ten gyvena, močiutę matė „kažkada prieš daug metų“. Yra žinoma, kad žuvusieji prekiavo mėsos gaminiais, kaimynai tvirtino, kad kiaulės anksčiau buvo skerdžiamos tiesiog namo kieme, o „mėsos valgyti dar pusmetį negalėjo“.

Tačiau kaimelio bendruomenėje šeima rodėsi minimaliai, anot kaimynų, „iš veido sunkiai pažintų“.

Kol kas tyrėjai neatskleidžia, kad ką įtariamasis veikė 10 dienų po dviejų moterų mirties. Taip pat nėra aiškus taip pat įvaikintos panašaus amžiaus mergaitės likimas, apie kurią vietos leidiniui papasakojo turgaus, kuriame dirbo nužudytoji, prekeiviai.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų