REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
42
Jameso Blunto koncertas Vilniuje (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)

Šį vakarą sostinėje įvyko ilgai lauktas romantiškojo Jameso Blunto koncertas.

42

Šį vakarą sostinėje įvyko ilgai lauktas romantiškojo Jameso Blunto koncertas.

REKLAMA

Čia dainininkas pristatė savo naujausią albumą „After Love“, kuris sužavėjo daugybę ištikimiausių jo klausytojų.

Įprasta, kad J. Blunto koncerte publika nuo pirmųjų akordų bene labiausiai laukia „You‘re Beautiful“ melodijos, tačiau „The Afterlove tour“ turo apžvalgininkai ne kartą pabrėžė, kad šį kartą britas publikos širdis labiausiai virpina kūriniu „Time Of Our Lives“, kuriame dainuoja apie savo vestuvių dieną.

Tiesa, prieš koncertą atlikėjas parodė ir kitą savo pusę. Humoro nestokojantis britas pakvietė vietoj tą pačią dieną Belgrade vyksiančių krepšinio rungtynių tarp Kauno „Žalgirio“ ir Stambulo „Fenerbahce“ klubų atvykti į jo pasaulinio turo koncertą Vilniuje.

„Sveiki, aš Jamesas Bluntas ir noriu sužinoti... Ar tavo vaikinas vers tave žiūrėti „Žalgirio“ rungtynes gegužės 18-ąją? Žinai, gali ištrūkti ir ateiti paklausyti manęs – koncertuosiu „Siemens“ arenoje. Pasimatysime ten“, – vaizdo įraše sakė jis.

REKLAMA
REKLAMA

Žvelgiant į jo koncerto organizatoriams skirtą reikalavimų sąrašą, nebuvo matyti jokių įmantrių užgaidų. Priešingai, nei daugelis atlikėjų, J. Bluntas griežtai reikalauja, kad jo persirengimo kambaryje nebūtų jokio maisto.

REKLAMA

Užkandžiai, vaisių pintinė, gaivieji ir karštieji gėrimai, pietūs ir vakarienė bus patiekti atskiroje erdvėje, kuria naudosis ir valgys visi J. Blunto komandos nariai.

Į Vilnių britas atkeliavo iš Maskvos, su 19 žmonių komanda, kurioje – penki scenoje jam talkinsiantys muzikantai. Atlikėjas kartu atsiveža ir dalį koncertui reikalingos įrangos.

J. Blunto koncertas Vilniaus „Siemens“ arenoje turėjo ir „apšildantį“ atlikėją. Britą „apšildė“ solinę karjerą pradėjęs „Freaks On Floor“ vokalistas Justinas Jarutis. Nors lietuvio pasirodymui buvo skirtas vos pusvalandis, atlikėjas spėjo sugroti visus geriausiai žinomus savo kūrinius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų